sâmbătă, mai 18, 2024

Rareș Bogdan despre negocierile pentru fermierii români

Must Read

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat că suma mică acordată de Comisia Europeană fermierilor români „l-a enervat până și pe președintele Iohannis”, care a reușit, vineri, să o convingă pe Ursula von der Leyen să se răzgândească și să reanalizeze ajutoarele acordate țării noastre.

Rareș Bogdan susține că vinovați pentru situația în care țara noastră a primit o sumă mică în comparație cu Bulgaria sau Polonia sunt politicienii.

„Eu am o teorie pe care o susțin întru totul. Eu spun că pot să obții absolut orice. Eu spun că de cele mai multe ori, România nu reușește să-și apere interesul sau să joace în interesul național, așa cum fac alte state.

Pe de o parte din neștiință, pe de altă parte din proastă pregătire, pe de altă parte, dintr-o slugărnicie clasică românească, care ne-a adus mari, mari deservicii în ultimii 33 de ani”, a declarat Rareș Bogdan la emisiunea Exces de putere de la Antena 3 CNN.

Vineri, preşedintele Klaus Iohannis a solicitat reanalizarea de către Comisia Europeană a situaţiei. De altfel, în cursul zilei de luni, 27 martie, președintele Consiliului European, Charles Michel, vine în vizită în țara noastră.

„Aici decizia a fost prea mult politică și prea puțin tehnică. Și cred că faptul că până și președintele Iohannis, care e foarte tolerant cu excesele Bruxelles-ului, s-a enervat”, a spus Rareş Bogdan, în aceeași emisiune.

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This