marți, mai 21, 2024

Primarul Ludwig îi jecmănește pe vienezi!

Must Read

Cu un salariu de peste 18.000 de euro pe lună, tovarășul Michael Ludwig nu trebuie să-și facă griji cu privire la inflație și la creșterea taxelor, cu care îi sărăcește pe cetățeni!

Potrivit site-ului unzensuriert.at, în timp ce președintele Partidului Socialist ( SPÖ-n.n) din Austria, Pamela Rendi-Wagner, s-a comportat în presă ca „Maica Tereza” și a cerut de la guvern diverse plafoane de preț și măsuri de sprijin pentru populație, primarul socialist al Vienei, tovarășul Michael Ludwig, și-a băgat fără reținere mâinile în buzunarele aproape goale ale cetățenilor Vienei.

„Legea valorizării” a lui Ludwig îi face și mai săraci pe vienezi!

Astfel, Michael Ludwig a anunțat noi creșteri semnificative ale taxelor pentru anul viitor. Făcând acest lucru, el face referire la o „lege a valorizării”, cu rolul de a compensa inflația. În timp ce populația activă are creșteri salariale mici, cu mult sub rata inflației, primarul Vienei va continua să-și încaseze salariul nesimțit și anul viitor. Gestiunea proastă, roșie-comunistă, a orașului, trebuie finanțată de cineva! „Politica SPÖ nu este altceva decât ipocrizie!”- consideră președintele organizației vieneze a Partidului Libertății (FPÖ), Dominik Nepp.

Banii din impozite sunt aruncați în gurile migranților!

„Se cere un plafon de preț la nivel federal, dar, la Viena, primarul roșu crește chiriile la clădirile municipale, taxele de canalizare stradală, pentru ridicarea gunoiului, precum și tarifele de intrare la ștranduri și taxele de parcare!”- se înfurie Nepp. „Culmea mizeriei o reprezintă creșterea prețurilor la termoficarea din Viena, cu 92%! Asta, în ciuda faptului că Wien Energie și Wiener Stadtwerke (firmele de energie ale Primăriei-n.n) au realizat un profit total de 1,2 miliarde de euro în 2021!…În timp ce Ludwig îi lasă pe vienezi să piară financiar, banii din impozite sunt aruncați în gurile migranților!”- subliniază Nepp, despre prioritățile Consiliului Municipal al orașului Viena, dominat de socialiștii lui Ludwig, de la SPÖ. Cine și ce finanțează cu adevărat, este deja afișat la proiectul bugetar. Astfel 1,5 miliarde de euro sunt planificate în bugetul dublu al Vienei pentru anii 2022 și 2023, pentru persoanele cu venit minim. În noiembrie 2021, erau 127.412 persoane care beneficiau de acest beneficiu, sub acest titlu. Adică, circa 6,7% din populație. Iar un număr semnificativ dintre ei sunt solicitanți de azil, care se simt confortabil în Viena. Pentru că Viena, cu beneficiile sale sociale generoase, s-a transformat într-un magnet pentru această “clientelă”. Nu trebuie uitate nici milioanele de euro cu titlu de finanțare pentru „proiectele culturale” de stânga și asociațiile multiculturale!

Milioane pentru clubul de fotbal

Compania „Wien Energie” a municipalității din Viena nu este nici pe departe lentă, când vine vorba de a da bani. Nu, nu pentru consumatorii de energie electrică, pentru care tariful la energie electrică va fi majorat cu 92%! Dar banii trebuie să meargă undeva. De exemplu, în conturile clubului de fotbal Rapid Viena. Se zvonește că firma municipalității vieneze a pompat peste trei milioane de euro în club, în calitate de sponsor principal, an de an, astfel încât clubul să-și permită salarii groase pentru fotbaliștii mediocri. În comparație cu onorariile și bonusurile pentru tovarășii roșii din staff-ul executiv al firmei „Wien Energie”, aceasta reprezintă, cu siguranță, doar un mic ajutor, pentru o organizație de caritate.

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This