joi, martie 28, 2024

Van der Bellen nu e „independent”!  

Must Read

Candidatul la un nou mandat prezidențial a primit 500.000 de euro de la Partidul Verde!

Verzii îl sponsorizează pe candidatul prezidențial Alexander Van der Bellen (78) cu jumătate de milion de euro. Membrii “Verzi” ai Guvernului donează suplimentar câte 4.000 de euro.

Tăcere prezidențială față de scandalurile „verzi”!

A tăcut cu privire la cea mai gravă abatere și la cele mai stupide reglementări pandemice ale miniștrilor sănătății verzi, a tăcut cu privire la impunerea legală a vaccinării obligatorii, a tăcut cu privire la acuzațiile masive de înșelăciune și plagiat la adresa ministrului justiției verzi, a tăcut despre evenimentele scandaloase din timpul mandatului ministerul Energiei  și Climei, Leonore Gewessler! Deci, nu este de mirare că Verzii ar fi foarte bucuroși dacă actualul Președinte Federal ar mai primi un al doilea mandat!

Câte 4.000 de euro de la miniștrii „verzi

O listă publicată de asociația de susținători a lui Van der Bellen arată că eco-grupul susține campania electorală a VdB cu 500.000 de euro! Și nu numai asta: membrii “verzi” ai Guvernului au transferat și ei sume substanțiale din propriile buzunare către asociația care îl promovează pe Van der Bellen: Leonore Gewessler, ministrul Energiei, a donat 4000 de euro. Și alt ministru “verde”, cel al Sănătății, Johannes Rauch, a transferat și el 4.000 de euro pentru campania electorală a lui Van der Bellen.

„Independentul” Van der Bellen e candidatul Verzilor!

Și președintele Partidului Verzilor, Werner Kogler, a investit și el în campania electorală a lui Van der Bellen: a donat și el 4.000 de euro, la fel ca și președintele Clubului Verzilor din Parlament, Sigi Maurer. Pentru un candidat căruia îi place să se prezinte ca „nonpartizan” și „independent”, această dezvăluire nu este, desigur, un impuls electoral prea grozav! Lista de donații confirmă că Alexander van der Bellen este, în mod clar, candidatul Partidului Verzilor.

Nici un alt președinte austriac nu a fost atât de detestat!

Pentru bărbatul de la Palatul Hofburg, actuala sa campanie electorală a debutat cu niște probleme de imagine: în primul rând, Van der Bellen a spus despre călătoria sa cu trenul la Graz că este „prietenoasă cu clima”, deși autoturismul prezidențial și anturajul au fost nevoiți să îl urmeze pe cei 194 de kilometri, pe autostradă. Comandantul suprem al armatei federale a insultat mii de soldați, când a spus, într-o emisiune televizată, că armata federală „nu merită menționată”. În Wels, Van der Bellen a fost întâmpinat de garda de onoare, cu un cor de huiduieli! Niciodată până acum, nu a existat o antipatie atât de deschisă față de un președinte austriac!

admin

Latest News

„Palat Eschenbach” din Viena, susținut de Alexandru Tomescu și Sânziana Mircea, a prefațat ciclul de evenimente aniversare organizate de Asociația „Mihai Eminescu” cu prilejul...

La data de 11 martie 2024, în eleganta sală de concerte a „Palatului Eschenbach”, situată în Cartierul Muzeelor din...

More Articles Like This