vineri, martie 29, 2024

Van der Bellen, huiduit la Wels!

Must Read

Oamenii veniți să-l întâmpine i-au strigat în față:„Volksverräter!” (trădător al poporului-n.n)

Insulte, fluierături și huiduieli l-au însoțit pe președintele federal Van der Bellen (78 de ani) în timpul vizitei sale la Wels. O prezență masivă a poliției a trebuit să-l protejeze pe șeful statului de mulțimea furioasă.

Oamenii au scandat „Volksverräter” (trădător al poporului-n.n)

Televiziunea regională RTV a surprins pe video scenele care s-au petrecut după ce Van der Bellen a coborât din mașina de poliție. În locul tradiționalului grup deîntâmpinare, șeful statului a fost salutat de un concert strident de fluiere, huiduieli zgomotoase și vociferări. Cuvântul „trădător de popor” s-a auzit și în corul manifestanților.

Premieră istorică prezidențială, negativă!

Van der Bellen nu a acordat nici o atenție mulțimii furioase. Reprezentantul Partidului Verde, care se pretinde independent și care își face campanie electorală, doar a zâmbit jenat, a întors spatele manifestanților și s-a întors către politicienii orașului și o formație onorifică. Președintele statului a avut întotdeauna statutul de persoană respectată. Niciodată până acum, un șef de stat nu a trebuit să fie protejat de propriul popor! Alexander Van der Bellen simte de luni de zile furia austriecilor. Cu toleranța sa tăcută față de toate reglementările, oricât de nebunești (distanță de doi metri în aer liber, reguli ciudate pentru măști, izolare, etc.) ale guvernului condus de Partidul Popular (ÖVP-n.n), el a întors oamenii împotriva lui însuși. Van der Bellen s-a făcut vinovat și de tăcerea insuportabilă când au devenit publice o serie de scandaluri din ÖVP.

„Cum obține OFR cifrele prin care 90% îl votează din nou pe Van der Bellen?!”

Iată câteva din comentariile cititorilor de pe site-ul unzensuriert.at,, la articolul despre primirea lui Van de Bellen la Wells:

Gingerie Wauwau: “De ce avea nevoie de protecție? A fost amenințat sau chiar atacat? Sau se temea să stea înaintea huiduielilor zgomotoase ale poporului său, înaintea acuzațiilor mulțimii?! Nu-mi pot imagina că era altfel în pericol! ..Natura reglează ea însăși lucrurile, mai ales la o anumită vârstă!”

Ines Chitil: “Mă întreb doar cum obține ORF (televiziunea națională-n.n) cifrele prin care 90% dintre austrieci îl votează din nou?!…Poate rezultatul unei numărări deja pregătite a voturilor electorale?!”

www.KFZTeilemann.at 🚘‼️”Vă rog să distribuiți peste tot‼️ Nimeni nu are nevoie de acest slujitor al autoproclamaților! Se pare că avem un singur reprezentant în Austria care nu este corupt până la capăt și este finanțat de auto-desemnați!” El primește 500.000 de euro de la Partidul Verzilor pentru campania sa electorală, iar Gewessler, Kogler și Rauch au donat 4.000 de euro fiecare! Și ar trebui să fie independent!”

Joe: “Bătrânul, dezgustătorul mincinos și anturajul lui – pur și simplu e nasol!”

Carisma: Acest trădător de oameni ar trebui să fie după gratii!

Christine Doller: „Acesta este „bătrânul domn drăguț” care a uitat dacă este sau nu francmason!”….

Christine Doller: „Nu este un trădător de popor, pentru că nu este al poporului nostru, ei încurcă ceva acolo!!!…Ei cred că este un criminal… Sunt de acord cu ei 1000000000000000000 corect!”

 

admin

Latest News

„Palat Eschenbach” din Viena, susținut de Alexandru Tomescu și Sânziana Mircea, a prefațat ciclul de evenimente aniversare organizate de Asociația „Mihai Eminescu” cu prilejul...

La data de 11 martie 2024, în eleganta sală de concerte a „Palatului Eschenbach”, situată în Cartierul Muzeelor din...

More Articles Like This