sâmbătă, aprilie 20, 2024

Unde se duc banii contribuabililor vienezi?!

Must Read

Milioane de euro pentru grupuri sexuale marginale, străini și ONG-uri apropiate socialiștilor din SPÖ!

Mozambic, Congo, Etiopia, Irak, Kenya, Mali, Senegal, India și Nepal – toate acestea sunt țări în care contribuabilii vienezi trimit bani pentru asociații care se preocupă de „sănătatea sexuală și reproductivă”, „drepturile de reproducere” sau „Covid”. Sute de mii de euro au fost virați în străinătate de către municipalitatea vieneză pentru toate astea, în 2021!

Bani și pentru ONG-urile legate de SPÖ!

 Raportul privind subvențiile pe 2021 dezvăluie acum ce este finanțat de adminisrtația roșu-roză a Vienei! Ceea ce atrage imediat atenția nu sunt doar cheltuielile pentru organizațiile ce obțin bani pentru Lumea a Treia, ci și sume uriașe pentru, să spunem, ONG-urile apropiate ideologic SPÖ.

Forumul Bruno Kreisky, de exemplu, a primit o subvenție de nu mai puțin de 413.365 euro, postul de radio pentru emigranți, OKTO, a primit 500.000 EUR, iar Asociația pentru Prietenia Austro-Turcă, 41.000 EUR. Dar toate acestea nu sunt nimic, în comparație cu suma cu care a fost cadorisită Asociația Centrelor de Tineret din Viena: nu mai puțin de 17 milioane de euro! În schimb, organizatorii „proiectului Vienna Pride”, care au primit „doar” 150.000 de euro, au fost de-a dreptul înfierbântați.

Finanțare pentru nebunia de gen: Administrația vieneză își permite să promoveze stilul sexual al unei minorități!

Dar dacă cercetați cu atenție raportul de subvenție, veți realiza că „orașul cosmopolit Viena”, are mai mult timp pentru nebunia de gen decât sugerează finanțarea „Vienna Pride”! Pentru că „Asociația Austriacă de Lesbiene și Gay” (HOSI) a primit anul trecut 31.000 de euro „pentru a-și desfășura activitățile pentru egalitatea legală a lesbienelor și homosexualilor în toate situațiile”. Nu doar atât: „Vienna Rainbow Family Center”, care „susține preocupările specifice ale familiilor curcubeului”, s-a bucurat de circa 35.000 de euro, „Polka”, o asociație pentru promovarea „muncii băieților sensibili la gen în educație și predare”, chiar mai mult de 50.000 de euro!

Pe lângă „egalitatea de gen”, orașului Viena îi pasă și de migranți, unde sute de mii de euro au fost transferați către asociații precum „LEFÖ”, „Birlikte Ögrenelim” sau „Orient Express”.

Investigații împotriva fostului “Verde” Chorherr

La enumerarea tuturor acestor contribuții de subvenție, care se ridică la multe milioane de euro în total, ne vine inevitabil în minte asociațiile fostului consilier vienez al Verzilor (1991-1996), Christoph Chorherr, care a făcut donații companiilor de construcții, pentru activitățile sale din Africa de Sud. Procuratura economică și de combatere a corupției îl anchetează. Acuzația împotriva lui Chorherr: A schimbat destinația clădirii ridicată din donațiile municipalității! El se bucură, deocamdată, de prezumția de nevinovăție.

FPÖ: Folosiți rațional și eficient banii cetățenilor!

Din punctul de vedere al Partidului Libertății (FPÖ), practica de finanțare a orașului este constant supusă criticilor. Deputatul FPÖ Dietbert Kowarik, membru al Comisiei Biroului de Audit al orașului, a declarat pentru unzensuriert.at că orașul Viena nu poate să promoveze stilul de viață sexual al cetățenilor! Kowarik critică și nepotismul prin care ONG-urile “prietene” ale SPÖ fac bani. În vremuri ca acestea, banii din impozite ai vienezilor ar trebui să fie folosiți cu mai multă rațiune și concentrați pe problemele esențiale ale municipalității, a spus Kowarik, care a subliniat că, din cauza creșterii prețurilor, lupta pentru supraviețuire ar fi în prezent prioritatea principală pentru mulți vienezi.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This