marți, aprilie 23, 2024

Un alt scandal zguduie ÖVP!

Must Read

Soția premierului Nehammer nu-și mai amintește că ar fi condus mașina sub influența alcoolului!

Mințind în legătură cu faptul că a avut permisul suspendat pentru consum de alcool, Katharina Nehammer a obținut posturi importante în diferite ministere!

Potrivit site-ului unzensuriert.at, soția cancelarului Karl Nehammer, Katharina Nehammer, ar fi condus autoturismul într-o vizibilă în stare de ebrietate în 2012, în zona Stadionallee din Viena. Trei ani mai târziu, ea spunea că nu își amintește să fi făcut așa ceva.

De ce tace presa despre soția cancelarului, care bea alcool?!

Călătoria cu alcool la volan a soției cancelarului, Katharina Nehammer, pe care aceasta nu a menționat-o în timpul controlului de securitate pentru un loc de muncă la Ministerul de Externe, este, practic, blocată în media austriacă. Acesta este un scandal la fel de mare ca și comportamentul soției cancelarului!

Nehammer, sub presiune crescândă

Guvernatorii provinciilor Stiria și Tirol, Hermann Schützenhöfer și Günther Platter, părăsesc ÖVP ca șobolanii pe o navă care se scufundă. Cancelarul Karl Nehammer, care este și liderul partidului, este supus la din ce în ce mai multă presiune, nu în ultimul rând din cauza afacerii legate de costurile, evident false, ale campaniei electorale și de alte scandaluri. Cu toate acestea, „prietenii” jurnalişti nu scriu toate neconcordanţele care sunt de raportat. De televiziunea națională ORF , ar fi trebuit să fie plătit, fiindcă aici a instalat un director general apropiat de ÖVP.

Doar mass-media alternativă precum zackzack.at și unzensuriert.at, au arătat, de exemplu, că soția premierului, Katharina Nehammer, ar fi fost la volan într-o avansată stare de ebrietate, în zona Stadionallee din Viena, în 2012 și că apoi i-a fost luat permisul de conducere. 

Cu minciuna pe minciună călcând

De parcă nu ar fi fost suficient, ea a „ascuns” incidentul trei ani mai târziu, în timpul controlului de securitate al Oficiului Federal pentru Protecția Constituției și Antiterorism (BVT), probabil pentru a nu-și pune în pericol noul loc de muncă din Ministerul de Externe. Faptul că doamna Nehammer a primit, totuși, postul din Departamentul de Protocol, deși a spus nu a spus adevărul la angajare, referitor la problemele sale cu legea și cu alcoolul, nu înseamnă că situația e bătută în cuie! Cu acea acțiune de verificare măsluită, pentru care Nehammer și-a cerut scuze, într-o scrisoare scrisă de mână, când permisul de conducere al soției i-a fost suspendat acesteia, soția cancelarului și-a obținut nu numai slujba în Ministerul de Externe, ci, mai târziu și alte funcții în Ministerul de Interne și Apărare, precum și în Ministerul Federal – Cancelaria.

Afacerea nu e suficient de scandaloasă pentru presă?!

În mod surprinzător, presa de casă a ÖVP nu consideră acest lucru suficient de scandalos pentru a scrie despre asta! Presupunând că ar fi fost vorba despre soția liderului de partid al FPÖ, Herbert Kickl, care – când soțul ei era ministru de Interne – și-ar fi obținut un loc de muncă „uitând” unele abateri în trecut la controlul de securitate al BVT, probabil că scriitorii bulevardieri ar ataca familia Kickl ca peștii răpitori barracuda!

Acuzații de plagiat împotriva lui Raab și Zadić

Editorii, care sunt evident atârnați de sforile guvernului, nu s-ar sfii să-l urmărească pe Kickl prin sat, ca pe un porc la tăiere,  dacă ar afla că a falsificat o verificare. După relatări liniștite, mantia tăcerii se așterne și peste acuzațiile  împotriva ministrului Familiei, Susanne Raab (ÖVP) și a ministrului “verde” al Justiției, Alma Zadic, ambele suspectate că și-au plagiat tezele de diplomă sau de doctorat. Așa că mass-media nu trebuie să fie surprinsă de faptul că din ce în ce mai mulți cititori își pierd încrederea în produsele lor și că jurnaliștii sunt clasați în partea de jos a indicelui de încredere!

admin

Latest News

Biden vrea să livreze rapid – interceptorii și muniția ar putea fi în Ucraina “în câteva zile”

SUA intenționează să ofere sprijin militar Ucrainei în câteva zile de la adoptarea preconizată a legii. Cu toate acestea,...

More Articles Like This