vineri, aprilie 19, 2024

“EXTREMISTUL” JONANNIS!

Must Read

UE stă pe un butoi cu pulbere: Klaus Iohannis, numit „extremist” chiar în inima Europei!

UE stă pe un butoi cu pulbere: Klaus Iohannis, numit “extremist” chiar în inima Europei!

Klaus Iohannis a fost acuzat de presa maghiară că a adoptat o atitudine extremistă, după ce şeful statului nostru a criticat discursul lui Viktor Orban de la Băile Tușnad.

Cei care se opun autonomiei transilvănene îl urmează pe Nicolae Ceaușescu, au notat jurnaliștii de la publicația proguvernamentală Magyar Nemzetde la Budapesta.

L-au asemuit cu extremiştii anti-maghiari

Cei care se opun autonomiei transilvănene îl urmează pe Nicolae Ceaușescu, scriu jurnaliștii de la publicația proguvernamentală Magyar Nemzetde la Budapesta. Aceștia îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că manifestă aceeași atitudine față de autonomia Ținutului Secuiesc ca extremiștii antimaghiar care au perturbat discursul premierului Victor Orban de la Băile Tușnad.

„În mod evident, Ungaria nu-și ascunde în niciun fel intențiile revizioniste, iar eu am afirmat în repetate rânduri, de ani de zile că, din păcate, Ungaria nu este un stat prieten cu România.

Regimul Orban nu și-a spus niciodată intențiile de a anexa, de a ocupa. De altfel și ce se întâmplă acum în Transilvania, faptul că Ungaria cumpără clădire cu clădire, pădure cu pădure, faptul că Ungaria a implementat un sistem paralel de învățământ de la grădiniță până la universitate, paralel cu statul român în Transilvania.

Ungaria, din păcate, se comportă ca un stat co-suveran în Transilvania și face acest lucru din păcate, pentru că statul român s-a retras din acea zonă. Există doar o suveranitate simbolică pe care statul român o exercita acolo.

Din păcate, Ungaria se comportă ca un stat cos-sugeran în Transilvania”, a spus Dan Tanasă, deputat AUR.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE: www.national.ro: https://www.national.ro/politica/ue-sta-pe-un-butoi-cu-pulbere-klaus-iohannis-numit-extremist-chiar-in-inima-europei-771055.html

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This