vineri, aprilie 19, 2024

Tom Tugendhat este favoritul pentru fotoliul de premier al Marii Britanii!

Must Read

A avut loc prima dezbatere televizată a pretendenților la șefia Partidului Conservator britanic și la funcția de prim-ministru, după demisia lui Johnson!

GEORGE AURELIAN CUCOȘI

Thomas Georg John Tugendhat  MBE VR (născut la 27 iunie 1973) este un politician britanic. Membru al Partidului Conservator , a ocupat funcția de președinte al Comisiei pentru Afaceri Externe din 2017. Tugendhat este membru al Parlamentului (MP) pentru Tonbridge și Malling, din 2015 . Înainte de a intra în politică, a lucrat ca jurnalist și consultant în relații publice în Orientul Mijlociu. De asemenea, a avut un rol part-time ca ofițer în rezervele armatei britanice, armata teritorială; a servit în războiul din Irak și în războiul din Afganistan. La 7 iulie a.c., Tugendhat și-a declarat intenția de a fi candidat la viitoarele alegeri pentru conducerea Partidului Conservator , în urma demisiei premierului Boris Johnson.

Printre lideri nu se numără nici favoritul recunoscut – indian prin naștere și hindus prin religie (adică nu mănâncă friptură de vită) – Rishi Sunak. Nici Penny Mordont (o altă femeie albă).

Mai mult, statul profund pare să fi decis să nu mai joace jocul democrației și a nominalizat un membru tipic al elitei britanice – Tom Tugendhat – din rândurile sale.

Probabil viitorul prim-ministru este fiul lui Sir Michael Tugendhat, judecător la Înalta Curte. Nepotul este Lordul Tugendhat, fost președinte al Comisiei Europene.

Bunicul lui Tom Tugendhat, Georg Tugendhat, a fost un evreu austriac care s-a convertit la catolicism. S-a mutat în Marea Britanie în anii 1920. El a deținut trei uzine petrochimice, pe care le-a vândut către Shell la mijlocul anilor 1950.

Tom Tugendhat a absolvit St Paul’s, o școală publică pentru băieți din Londra, a studiat teologie la Universitatea Bristol, apoi a obținut un masterat în studii islamice la Cambridge și a studiat limba arabă în Yemen.

A lucrat ca jurnalist și “consultant în relații externe” în Orientul Mijlociu, de unde nu este greu de concluzionat că stimatul Tom Tugendhat este un ofițer de carieră al serviciilor secrete britanice.

A luptat în Irak și Afganistan. A primit gradul de locotenent-colonel. A servit în Corpul de Informații – serviciile de informații militare și contrainformații britanice.

În concluzie, un reprezentant clasic al establishment-ului britanic, cu o biografie și cu legături familiale extinse în Europa continentală (mama lui Tom este o Blondin de Loisne franceză (și ea aristocrată).

 

 

 

 

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This