vineri, februarie 23, 2024

SUA SE AMESTECĂ FĂȚIȘ ÎN SCHIMBAREA REGIMURILOR CARE NU-I CONVIN!

Must Read

Nicaragua interzice intrarea în țară a noului ambasador american care a declarat că va schimba direcția politică a țării!

Scris de: ZIUA NEWS

Nicaragua interzice intrarea în țară a noului ambasador american care a declarat că va schimba direcția politică a țării!

Autoritățile din Nicaragua au decis să interzică noului ambasador al SUA, Hugo Rodriguez, intrarea în țară din cauza declarațiilor sale neprietenoase făcute anterior cu privire la Managua, a declarat Ministerul de Externe al Nicaragua într-un comunicat.

„Guvernul Nicaragua, în folosirea puterilor sale și în exercitarea suveranității sale naționale, retrage imediat aprobarea acordată candidatului Hugo Rodriguez”, a declarat Ministerul de Externe din Nicaragua într-un comunicat. Hugo Rodrigues a fost nominalizat pe 6 mai 2022 de către președintele american Joe Biden pentru a servi ca următor ambasador american în Nicaragua, înlocuindu-l în acest post pe Kevin Sullivan. Rodrigues a făcut declarații mai devreme că, în calitate de ambasador SUA în Nicaragua, va sprijini utilizarea tuturor instrumentelor economice și politice pentru a schimba direcția politică a Nicaraguei.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.ziuanews.ro: https://www.ziuanews.ro/stiri/nicaragua-interzice-intrarea-n-ar-a-noului-ambasador-american-care-a-declarat-c-va-schimba-direc-ia-politic-a-rii-1571703

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This