sâmbătă, aprilie 20, 2024

SUA SE AMESTECĂ FĂȚIȘ ÎN SCHIMBAREA REGIMURILOR CARE NU-I CONVIN!

Must Read

Nicaragua interzice intrarea în țară a noului ambasador american care a declarat că va schimba direcția politică a țării!

Scris de: ZIUA NEWS

Nicaragua interzice intrarea în țară a noului ambasador american care a declarat că va schimba direcția politică a țării!

Autoritățile din Nicaragua au decis să interzică noului ambasador al SUA, Hugo Rodriguez, intrarea în țară din cauza declarațiilor sale neprietenoase făcute anterior cu privire la Managua, a declarat Ministerul de Externe al Nicaragua într-un comunicat.

„Guvernul Nicaragua, în folosirea puterilor sale și în exercitarea suveranității sale naționale, retrage imediat aprobarea acordată candidatului Hugo Rodriguez”, a declarat Ministerul de Externe din Nicaragua într-un comunicat. Hugo Rodrigues a fost nominalizat pe 6 mai 2022 de către președintele american Joe Biden pentru a servi ca următor ambasador american în Nicaragua, înlocuindu-l în acest post pe Kevin Sullivan. Rodrigues a făcut declarații mai devreme că, în calitate de ambasador SUA în Nicaragua, va sprijini utilizarea tuturor instrumentelor economice și politice pentru a schimba direcția politică a Nicaraguei.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.ziuanews.ro: https://www.ziuanews.ro/stiri/nicaragua-interzice-intrarea-n-ar-a-noului-ambasador-american-care-a-declarat-c-va-schimba-direc-ia-politic-a-rii-1571703

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This