miercuri, aprilie 24, 2024

ȘMENUIALĂ PNL-PSD DE 300 MILIOANE DE EURO!!

Must Read

Băieții deștepți ai PNL-PSD: Cate 10 milioane de euro cadou de la nașii Ciucă-Ciolacu pentru 30 de firme de casă din banii poporului!

Criza va fi doar în mediul autentic privat. Pentru firmele conectate la PSD-PNL, lucrurile vor merge foarte bine. În ședința de guvern de ieri, PSD-PNL a aprobat încă o nouă schemă de ajutor de stat.

“Au dispărut problemele de deficit, de cât ne costă să ne împrumutăm, de creșterea puternică a taxelor și impozitelor. Au crescut PSD-PNL taxele, acum iar se pun pe cheltuit. Guvernul PSD-PNL a găsit 300 de milioane de euro și îi vor da la 30 de firme. Banii 100% din taxe și impozite, 0 fonduri europene. V-aș recomanda să încercați să accesați și dumneavoastră fondurile astea dacă aveți vreo firmă. Dar riscul să vă pierdeți timpul degeaba este foarte mare.
Cele 30 de firme norocoase sunt probabil deja alese. Criteriile de selecție se fac astfel încât să ia banii cine trebuie.”, scrie Claudiu Năsui pe Facebook.
“În medie, firmele de partid vor lua 10 milioane de euro per firmă. Nu-i rău, mai ales având în vedere criza economică în care suntem și faptul că ea se va înrăutăți masiv. Pentru restul antreprenorilor din România, aici sunt banii dumneavoastră. La PFA-uri guvernul tocmai a dublat taxele. Dar pentru băieții conectați s-au găsit 300 de milioane de euro. Să scadă taxele ca să ajute pe toată lumea nu vor. Pentru că atunci nu și-ar mai servi clientela politică. Nu o să vedeți mulți economiști că își dau ochii peste cap întrebându-se de impactul bugetar sau de cât ne costă să ne îndatorăm. Ochii injectați apar doar împotriva reducerilor de taxe pentru dumneavoastră, niciodată contra creșterilor de cheltuieli. Acolo sunt mereu bani.”, mai comentează Năsui.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.ziuanews.ro: https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/b-ie-ii-de-tep-i-ai-pnl-psd-cate-10-milioane-de-euro-cadou-de-la-na-ii-ciuc-ciolacu-pentru-30-de-firme-de-cas-din-banii-poporului-1571698

admin

Latest News

Amnesty identifică probleme grave legate de drepturile omului în Austria

Viena – Amnesty International (AI) se confruntă cu probleme grave legate de drepturile omului în Austria. În raportul anual...

More Articles Like This