vineri, martie 29, 2024

“România nu mai este stat suveran!”

Must Read

Liderul AUR, George Simion, acuză Guvernul că a vândut străinilor toate cerealele țării

Potrivit site-ului 4media.info, președintele Alianței pentru Unirea RomânilorGeorge Simion, a prezentat, recent, un raport la zi despre starea națiunii la zi unde a prezentat situația dezastruoasă în care a fost adusă țara în cei 32 de ani jaf sistematic organizat de PSD și PNL.

”Am venit în fața voastră astăzi pentru a vă spune adevărul. La nivel global suntem conduși prin intermediul fricii. Întâi a fost Covid-ul, apoi, criza energetică și războiul, pentru ca să revenim la Covid, care – nu vă faceți iluzii, va reveni. Urmează o raționalizare a apei și a gazelor. O să folosim 15-20% din ce consumăm acum. Privatizările păguboase și vânzarea bogățiilor poporului pe nimic, lichidarea agriculturii, industriei, a oamenilor de afaceri și a tuturor polilor de putere reală, ne fac acum să fim un stat care nu mai este suveran. Vă prezint situația la zi, care este dramatică. Toate cerealele de anul acesta au mers către export! O să importăm pâine congelată din Occident. Ce face conducerea noastră trădătoare? Direcționează toată apa din râul Mureș către culturile agricole din Ungaria! Prim-ministrul Ciucă îl girează în continuare pe cel mai mare șarlatan din istoria guvernelor României, Virgil Popescu, ca ministru al Energiei. În plină criză energetică, statul scoate la licitație Termocentrala de la Mintia, pentru suma de 90 de milioane de euro. Prin licitații succesive, o vor vinde, cel mai probabil, pe o sumă de nimic, de circa 50 de milioane de euro. Soluții există. O Românie condusă de oameni integri și patrioți ar plafona prețul la combustibil, ar cumpăra grâul de la populație la prețuri decente și ar crea spații de depozitare a grânelor, ar opri vânzarea Termomintia și ar folosi în interes național resursele, ar renegocia păgubosul plan PNRR și ar direcționa banii către căile ferate și irigații! Singura bogăție pe care încă o mai avem este forța de muncă, noi cumpărând legumele și fructele pe care brațele românilor le culeg în Spania sau Germania. Acest război al patrioților contra globaliștilor va fi pe viață și pe moarte! Dacă avem încredere în forțele noastre, în Dumnezeu, vom reuși.” – a spus George Simion.

Articol preluat de pe www.4media.info

admin

Latest News

„Palat Eschenbach” din Viena, susținut de Alexandru Tomescu și Sânziana Mircea, a prefațat ciclul de evenimente aniversare organizate de Asociația „Mihai Eminescu” cu prilejul...

La data de 11 martie 2024, în eleganta sală de concerte a „Palatului Eschenbach”, situată în Cartierul Muzeelor din...

More Articles Like This