vineri, aprilie 19, 2024

România Lucrului Bine Furat!!

Must Read

ATENȚIE : Opinie nepopulară, daca ești sensibil, nu citi!

De ce să plătească Europa pentru războaiele ruso-americane?!

Pentru ce au făcut Franța și Germania acordurile Minsk 1 si Minsk 2?! Pentru război sau pentru pace?!

Oricum, plătim deja pentru toate mizeriile provocate de America în războaie proxy: Serbia, Yugoslavia, Georgia, Irak, Afganistan, Africa, Siria și acum, Ucraina.

Oricum, plătim deja pentru fiarele vechi americane si ocupația militară, cu evenimente gen Teo Peter, Alexandra Măcșsanu, Caracal, elicopterul căzut în mijlocul Bucureștiului, etc.

Oricum, plătim deja pentru Exxon, Bechtel, șepcuța de la Trump și alte tzepe americane!

Oricum, plătim deja pentru războiul economic cu China (cine poate să îmi explice de ce războaiele Americii și inamicii Americii trebuie să fie și inamicii Romaniei?! Asta înseamnă să ne punem în cap jumătate de glob – România, o țară de 2 lei, care nu se poate duce la baie de foame, se ia la trântă cu dictaturile lumii?! Ce slugărnicie fetidă!

Cine are impresia că există „hegemoni buni” și „hegemoni răi”, este naiv sau spălat pe creier de propagandă! Cine crede că a fi o colonie împuțită la licurici, reprezintă o garanție a securității, este naiv ori trădător de neam, de Dumnezeu și de țară! Luați exemplul Poloniei, slugărește și ea la licurici, DAR NU PE GRATIS ! AU INDUSTRIE MILITARă, AU ARME, AU MILITARI AMERICANI, AU ARMATă, NOI NU AVEM NIMIC !!! Suntem doar o altă colonie împuțită, bună de parazitat de către „aliații strategici”. Ar fi super dacă România ar lua exemplul Poloniei, dar asta înseamnă să fii suveran, nu colonie abjectă! Îmi pare rău, dar corupția din armată și Guvern în România este, probabil, egala cu cea din Rusia sau Africa. România are mai mulți generali decât are Marea Britanie, o putere nucleară!

Din ce observ eu (mă puteți blama sau nu), România nu are voie să dețină industrie militară, industrie în general, nu are voie să producă nimic (doar să consumăm de la alții – piață de desfacere), nu are voie să se unească cu Moldova, nu are voie să anuleze efectele pactului Ribbentrop-Molotov, nu are voie să își aleagă propriul președinte și prim-Ministru, nu are voie să își susțină minoritățile captive în afara granițelor impuse de Stalin și Hitler, România nu are voie să dețină sistem bancar, petrol, gaze, nu are voie să producă energie pentru ea (trebuie să importăm gaze, curent electric, petrol, etc., de la ațtii, gen Ungaria lui Putin-Orban), nu are voie să dețină pământ pentru agricultură, nu are voie să-și dezvolte zootehnia și agricultura (trebuie să fim dependenți de importuri, nu avem voie să producem), România nu are voie să impoziteze și să taxeze (la fel ca pe români) corporațiile, firmele străine, cetățenii străini, România nu are voie să dețină școli și licee profesionale (singura țară din Europa unde se fac experimente în Educație)!!!

România nu are voie să obținî împrumuturi la dobânzi mici, ca vecinii noștri, România nu are voie să obțină împrumuturi avantajoase pentru afaceri, cum primesc cetățenii europeni din alte state, România nu are voie să aibă sisteme de irigații sau un PNRR făcut de Guvern (PNRR-ul nostru a fost făcut de UE, așa au spus PNL-USR) – în alte țări europene, guvernele și-au făcut singure PNRR-ul), România nu are voie să dezvolte Moldova, Oltenia, Dobrogea, Muntenia, doar Transilvania are voie, România nu are voie să își negocieze interesele,

România nu are voie să aibă diplomație (în special, diplomația economică), România nu are voie să fie inclusă în proiectele transnationale energetice, de infrastructură, de economie, ale altor țări (de pe orice hartă economică, suntem absenți, iar vecinii noștri unguri, sârbi, bulgari, etc., sunt, cu toții, prezenți) și România nu are voie să aibă o Justiție corectă – nu se anchetează și condamnă anumite infracțiuni, nu se anchetează (parcă, in mod special?!) străinii și companiile străine, se schimbă încadrarea infracțiunilor – parchetele, pur și simplu, refuză să își facă treaba.

De ce este denumită România, de toți oficialii gen Ficus, de străini și de NATO, „Flanc estic” ????

Cum adică, Romania este un „Flanc” ?!!?!? Adică, suntem teren de război? Nu mai suntem țară?? Doar „Flanc estic” ?1 Flanc la ce? Noi vrem să fim flanc? Am fost întrebați????

Ok, suntem „flanc estic”, nu țară. De ce „Flancul estic”, la care este retrogradată România, nu este întarit precum „Flancul” Baltic și Flancul Nordic?!

De ce unele state NATO sunt mai egale decât România? De ce se întărește protecția în Slovacia, Norvegia, Lituania etc., când România are graniță directă cu un război?! Noi suntem cei mai apropiați de conflictele din Odesa, Crimeea, Herson etc.!

De ce suntem tratați ca țările de mâna a III-a? De ce nu există planuri NATO de apărare a României? Pentru că suntem un „flanc” ? Adică, consumabili? Bun de unică folosință?! Dispensabili?!

Nu merită apărat un posibil viitor teren de război?! Nicio altă țară din NATO și UE nu este denumită direct „Flanc estic”, când se face referire la o țară, doar României i se adreseaza toți, inclusiv președintele-Ficus se referă la România ca fiind „Flanc estic”!…

ANONIMUS

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This