joi, martie 28, 2024

Republica Federală Germană a Noii Normalități!

Must Read

C.J. Hopkins

Așadar, guvernul New Normal Germany are în vedere să-i oblige pe toți să poarte măști cu aspect medical în public, din octombrie până în Saptamâna Paștelui, în mod permanent. Serios, fasciștii fanatici ai Noii Normalități care se ocupă în prezent de guvernul Germaniei – în mare parte SPD și Verzii – discută despre revizuirea „Legii privind protecția împotriva infecțiilor” pentru a-și acorda autoritatea de a continua să conducă țara prin decret, așa cum de fapt o fac din toamna lui 2020, instituind astfel o „stare de urgență permanentă” care trece peste constituția germană, pe termen nelimitat.

Haide, citește din nou acel paragraf. Luați o pauză de la măcelul din Ucraina non-nazistă, de la procesele spectacol din congresul SUA, de la variola maimuței, de la sindromul morții subite al adulților, de la sindromul de moarte subită a bovinelor, de la drag queens orientate spre familie, de la paralizia facială care nu este legată de „vaccin” și de la Biden căzând de pe bicicletă și reflectați asupra a ceea ce poate prezice acest lucru, țara dominantă a Uniunii Europene renunțând la orice aparență de democrație și transformându-se într-un stat polițienesc de biosecuritate fascistă.

OK, să încerc să fiu mai precis, deoarece nu vreau să fiu arestat pentru „răspândire de dezinformare” sau „delegitimizare a statului”. Germania nu renunță la aparența de democrație. Nu, constituția germană va rămâne în vigoare. Doar că Legea revizuită privind protecția împotriva infecțiilor – precum „Legea de abilitare din 1933”, care a acordat guvernului nazist autoritatea de a emite orice edicte pe care le dorea sub pretextul „remedierii suferinței poporului” – va acorda guvernului Noii Normalități Germane autoritatea de a continua să înlocuiască constituția și să emită orice edicte dorește sub pretextul „protejării sănătății publice… de exemplu, obligând masele germane să-și arate conformitatea cu noua ideologie oficială purtând măști cu aspect medical pe fața lor timp de șase sau șapte luni din fiecare an.

Pe lângă o demonstrație în masă ritualizată a conformității ideologice fasciste fără sens (o trăsătură standard a tuturor sistemelor totalitare), acest mandat anual de mască din octombrie până la Paști, prin simularea noii „realități” paranoice în care umanitatea este atacată constant de virușii mortali și alte „amenințări pentru sănătatea publică” vor cimenta ideologia Noii Normalități. Dacă nu se va opune și se va opri aici, în Germania, se va răspândi în alte țări europene, și în Canada, și Australia și în statele Noii Normalități din SUA. Dacă crezi că ceea ce se întâmplă în Germania nu contează pentru că locuiești în Florida, sau în Suedia sau în Marea Britanie, nu ai fost atent recent. Lansarea Noii Normalități este un proiect global… un proiect cu mai multe faze, cu mai multe fațete. Germania este doar „vârful suliței”.

Din păcate, majoritatea maselor germane fără minte sta drepți și vor urma ordinele, așa cum au făcut din primăvara lui 2020. Toți se bucură de o „pauză de vară” în acest moment, dar în luna octombrie își vor pune măștile si vor începe să segregarea, să-i persecute pe „cei nevaccinați” și, altfel, să se comporte din nou ca niște fasciști. Ezit să dau vina pe caracterul german, pentru că am fost martorii aceluiași comportament fascist fără minte în toată lumea în ultimii doi ani, dar, trebuie să recunosc, există ceva deosebit de înfricoșător în modul în care o fac nemții.

Între timp, FBI-ul german (der Bundesverfassungsschutz, sau BfV) lucrează din greu pentru a pune în aplicare noua Gleichschaltung. Potrivit unui raport din Die WeltBfV nu doar supraveghează persoanele care folosesc termeni precum „dictatura Corona” (și probabil o listă lungă de alte cuvinte „limbaj incorect”), ci de asemenea „supraveghează persoanele și grupurile care răspândesc teorii ale conspirației” , sau pun sub semnul întrebării natura democratică a Statului”. Politicienii insistă că BfV „întărește clasificarea delictelor politice, în special în ceea ce privește negaționiștii Corona”.

a, așa este, contestarea publică a narațiunii oficiale despre Covid-19 sau a protesta împotriva ideologiei oficiale a Noii Normalități este o crimă politică aici, în Germania Noii Normalități. A fost din mai 2021, când Bundesverfassungsschutz a stabilit o nouă categorie oficială de extremism intern… „Delegitimizarea statului antidemocratică sau care pune în pericol securitatea”. Am acoperit acest lucru într-una dintre rubricile mele la acea vreme („Incriminarea disidenței”), la fel cum a făcut și o presă corporativă, precum The New York Times („Serviciile de informații germane pun sub supraveghere negaționiștii coronavirusului”), dar, din anumite motive, povestea nu a primit prea multă tracțiune.

„Delegitimizarea statului”… să lasăm acest limbaj să se cufunde pentru o clipă. Ceea ce înseamnă este că orice persoană pe care autoritățile Noii Normalități o consideră că „delegitimizează statul” poate fi arestată și acuzată ca „criminal politic”. Nu am fost complet clar ce se înțelege prin „delegitimizare”, așa că am căutat cuvântul, iar definiția pe care am găsit-o a fost „a diminua sau a distruge legitimitatea, prestigiul sau autoritatea” a ceva sau a cuiva, care… nu știu, sună puțin prea larg și supus interpretării arbitrare.

De exemplu, dacă eu, chiar aici în această coloană, aș propune că guvernul german nu are niciun motiv legitim pentru a bloca întreaga populație, a forța toată lumea să poarte măști cu aspect medical și a demoniza și a segrega pe „cei nevaccinați”, asta ar putea să mă facă un „criminal politic”. De asemenea, dacă ar fi să-l descriu pe Karl Lauterbach, ministrul Sănătății al Germaniei Noii Normalități, drept un fascist fanatic și un mincinos sociopat, asta ar putea să mă facă un „criminal politic”. Sau, dacă ar fi să subliniez modul în care mass-media de stat germană a înșelat și a luminat publicul german timp de peste doi ani, cum ar fi proverbialul instrument cu tastatură Goebbelsian, asta ar putea să mă facă un „criminal politic”. Sau, dacă aș fi suficient de nebun să public o carte de eseuri scrise în ultimii doi ani care documentează Ascensiunea New Normal Reich, inclusiv eseuri despre Germania Noii Normalități, asta ar putea să mă facă un „criminal politic”.

Desigur, sunt puțin neliniștit, trăind într-o țară fost-nazistă, unde aș putea fi catalogat drept „criminal politic” pentru activitățile mele de autor și satiric politic… ceea ce, desigur, este punctul noii clasificări. Este menit să sperie dizidenții ca mine, să-i reducă la tăcere. Sau… OK, nu este destinat mie. Este destinat dizidenților germani ca mine. Eu sunt nordamerican, nu cetăţean german. Așadar, șansele ca o echipă de „Comando special” puternic înarmată să-mi asalteze apartamentul la primele ore ale dimineții și să mă aresteze sub acuzații false de deținere de arme – așa cum i-au făcut recent cu dr. Paul Brandenburg, un oponent deschis al Reich-ului Noii Normalități – sunt probabil (sperăm) destul de îndepărtați.

În orice caz, nu aș face niciodată asta, adică nu aș încerca să diminuez prestigiul sau autoritatea Republicii Federale a Noii Normalități a Germaniei, sau să o compar în vreun fel cu Germania nazistă sau cu orice alt sistem totalitar, sau să o descriu ca fiind în curs de dezvoltare stat polițienesc de biosecuritate în care statul de drept a fost înlocuit de edictele arbitrare ale fanaticilor fasciști, pentru că asta ar însemna doar necazuri. La urma urmei, dacă am învățat ceva din istorie, lucrul inteligent de făcut în momente ca acestea este să-ți ții gura și să urmezi ordinele, iar dacă auzi un tren venind… ei bine, uită-te în altă parte.

NOTĂ: CJ Hopkins este un dramaturg, romancier și satiric politic premiat. Piesele sale au fost produse și au făcut turnee la teatre și festivaluri, inclusiv Riverside Studios (Londra), 59E59 Theatres (New York), Traverse Theatre (Edinburgh), Belvoir St. Theatre (Sydney), Du Maurier World Stage Festival (Toronto), Needtheater (Los Angeles), 7 Stages (Atlanta), Edinburgh Festival Fringe, Adelaide Fringe, Brighton Festival și Festivalul Noorderzon (Olanda), printre altele. Premiile sale de scriitor includ în 2002 First of the Scotsman Fringe Firsts , Scotsman Fringe Firsts în 2002 și 2005 și cea mai bună piesă din 2004 a Adelaide Fringe. Satira și comentariul său politic au fost publicate de Consent Factory,OffGuardian , ZeroHedgeColdTypeRubikon, RT.com,  CounterPunchDissident Voice și multe alte publicații și a fost tradus pe scară largă. Romanul său distopic de science-fiction, Zona 23 , este publicat de Snoggsworthy, Swaine & Cormorant.

admin

Latest News

„Palat Eschenbach” din Viena, susținut de Alexandru Tomescu și Sânziana Mircea, a prefațat ciclul de evenimente aniversare organizate de Asociația „Mihai Eminescu” cu prilejul...

La data de 11 martie 2024, în eleganta sală de concerte a „Palatului Eschenbach”, situată în Cartierul Muzeelor din...

More Articles Like This