marți, aprilie 16, 2024

Probema navaccinaților, revizuită!

Must Read

ADAUGĂ UN COMENTARIU

By CJ Hopkins

La 1 septembrie 1941, șeful Securității Reichului german, Reinhard Heydrich, unul dintre cei mai fanatici naziști ucigași în masă, a emis un decret acum notoriu prin care le ordona evreilor cu vârsta peste șase ani să poarte o insignă de identificare în public. Insigna evreiască, o stea galbenă a lui David cu cuvântul „evreu” înscris în interiorul stelei, era menită să stigmatizeze și să umilească evreii și a fost, de asemenea, folosită pentru a-i segrega, monitoriza și controla mișcările.

Nu se întâmplă așa ceva în prezent, mai ales în Noua Normalitate germană?!

Ceea ce se întâmplă în prezent în Noua Normalitate germană este că fanaticii fasciști care controlează guvernul rescriu „Legea Protecției împotriva infecțiilor”, din nou – așa cum au făcut-o, în mod repetat, în ultimii doi ani – pentru a-și permite să continue să încalce Constituția germană („Grundgesetz”) și să guvernrze națiunea prin decret arbitrar, sub pretextul „protejării sănătății publice”.

Această „Lege a Protecției împotriva infecțiilor” a fost revizuită în mod repetat și a acordat guvernului ‘Nou Normal” al Germaniei autoritatea de a ordona blocări, stări de asediu, interzicerea protestelor împotriva Noii Normalitați, purtarea obligatorie a măștilor cu aspect medical, segregarea și persecutarea „ nevaccinaților”, etc. – nu este, desigur, deloc comparabil cu „Legea abilitării din 1933”, care a acordat guvernului Germaniei naziste autoritatea de a emite orice decrete dorea sub pretextul „remedierii suferinței oamenilor”.

Nu există absolut nicio asemănare între aceste două acte legislative?!

Adică, uitați-vă la acest „Plan de Toamnă/Iarnă” pentru noua revizuire a „Legii privind protecția împotriva infecțiilor”, care va rămâne în vigoare din octombrie până la Paște, și pe care funcționarii guvernamentali și propagandiștii de stat (a/k/a mass-media germană) le aseamănă cu „ordonanțele restricțiilor privind zăpada”.

Nu este absolut nimic înfiorător fascist sau de departe nazist în acest plan !?

Îmi pare rău, este în germană. Dați-mi voie să traduc! În avioane și trenuri, precum și în aeroporturi și gări, toată lumea va fi obligată să poarte măști tip “bot de câine”, adică „Filtering Face Pieces” FFP2, așa cum este definită de standardul EN 149, cu excepția personalului din aeroporturi și gări, și însoțitorilor de bord, conducătorilor etc., care vor fi obligați să poarte doar „măști cu aspect medical”. În spitale, clinici, cabinete medicale, aziluri de bătrâni și alte instituții de îngrijire a sănătății, toată lumea, inclusiv personalul, nu numai că va fi obligată să poarte măștile bot de câine, dar va fi, de asemenea, obligatoriu să se supună testării, cu excepția cazului în care pot face dovada „vaccinării” (sau de recuperare, care înseamnă de asemenea testarea) în perioada anterioară de trei luni. În sediul companiilor private, și anume, birouri, fabrici, depozite și așa mai departe, Arbeitsschutzverordnung („Ordonanța Corona privind siguranța muncii”), abrogată anterior – măști, teste, „vaccinări” forțate, „distanțare socială”, bariere de plastic etc. — va intra din nou în vigoare în octombrie și va rămâne în vigoare până la sărbătorile de Paște. Statele federale individuale vor fi împuternicite să impună alte „restricții” fără sens, cum ar fi mandate generale de purtare a măștii în magazine, restaurante și orice alt tip de „spații interioare”, limite ale numărului de persoane care se pot aduna în public sau în casele lor și măști obligatorii pentru copii în școli și testare în grădinițe. 

În restaurante, baruri, teatre, muzee, instalații sportive și aproape peste tot în societate, statele federale pot cere ca lumea să prezinte dovada „vaccinării” sau a recuperării recente, pentru a fi scutiți de obligația de a purta mască.

OK, permiteți-mi să traduc din nou.

Ceea ce înseamnă această ultimă parte este că oricine refuză să se supună „vaccinării” sau testelor repetate va fi obligat să poarte mască în public, pentru a se identifica ca „Nevaccinat” (adică, „Untermenschen” – suboameni- termen oficial al New Normal Reich).

Deci, OK, poate că este puțin înfiorător fascist și nu atât de non-nazist așa cum am sugerat mai sus. Am spus-o astfel, într-un tweet recent…

Inutil să spun că acest lucru ar putea deveni confuz, deoarece Noii Normali sunt extrem de atașați de măștile lor, pe care le-au purtat – așa cum naziștii purtau ace de rever cu zvastică pentru a-și semnala public „solidaritatea” (adică, conformitatea fără minte cu noua ideologie oficială) în ultimii doi ani și jumătate. Și acum, măștile vor funcționa ca „Insignele evreiești” cu Steaua lui David, pe care naziștii i-au obligat pe evrei să le poarte, cu excepția transportului public, a avioanelor și a trenurilor, cu excepția cazului în care statele federale decid să oblige toată lumea să poarte măști peste tot, în care caz … ei bine, ați înțeles ideea generală.

Totuși, faptul că toată lumea va trebui să-și prezinte „documentele de vaccinare” (sau „documentele de recuperare”) pentru a intra într-un restaurant, sau într-un bar, sau pentru a merge la cinema sau la teatru și, practic, pentru a face orice altceva în societate, ar trebui să compenseze confuzia măștii. Adică, ce fel de societate fascistă ar fi, dacă nu ar trebui să-ți arăți „hârtiile” unui mardeiaș cu ochi rotunzi, pentru a lua o ceașcă de cafea?

Acum, înainte să mă raportați la BfV, adică la agenția de inteligența națională federală a Germaniei, pentru „relativizarea Holocaustului” și „delegitimizarea statului democratic”, ambele fiind crime aici în Germania, vreau să spun, din nou, pentru registru, că nu susțin folosirea Steaua lui David galbenă pentru a protesta împotriva Noii Normalitați (ca în fotografia din tweetul de mai sus). Cred că este o prostie și e contraproductivă. Noua Normalitate nu are nimic de-a face cu Holocaustul, sau cu evreii, sau chiar cu nazismul în sine.

Dar să fim clari despre ce se întâmplă în Germania!

Ceea ce se întâmplă este că se impune societății o nouă ideologie oficială. Se impune societății cu forța. Și acum, aceia dintre noi care refuză să se conformeze, vor primi ordin să se plimbe în public purtând simboluri vizibile ale neconformității noastre.

Îmi pare rău, dar paralelele sunt de netăgăduit.

Această nouă ideologie oficială nu are nimic de-a face cu un virus respirator sau cu orice altă amenințare pentru sănătatea publică. În acest moment, nu trebuie să repet acest argument. Majoritatea țărilor din întreaga lume și-au revocat în cele din urmă „măsurile de urgență” și au recunoscut faptele pe care noi „teoreticienii conspirației” le-am citat în ultimii doi ani și jumătate și care am fost demonizați și cenzurați pentru că le-am citat.

Nici măcar evaluarea independentă recentă a Germaniei a „Măsurilor Corona” nu a putut produce vreo dovadă care să susțină eficacitatea acestora. Serios, autoritățile germane ale Noii Normalitați își bazează afirmația privind eficacitatea mandatelor de mască pe „Modelul hamsterului de aur sirian”. (Probabil crezi că glumesc, dar nu este asa.)

Iar Karl Lauterbach, fanaticul ministru al Sănătății, a declarat deschis că a obliga „nevaccinații” să poarte măști în public este o tactică de „motivare” pentru a-i hărțui să urmeze ordinele și să se supună unei „vaccinări” despre care chiar și guvernul german recunoaște acum că a ucis sau a afectat grav zeci de mii de persoane, cel puțin, în Germania.

Nu, această nouă ideologie oficială, Noua Normalitate – care este încă foarte în vigoare în locuri precum Germania, China, Canada, Australia, New York, California etc. – este, în mod evident, incontestabilă, pur ideologică. Se bazează nu pe fapte, ci pe credințe. Este un sistem de credințe, ca orice altă ideologie. În esență, nu este diferită de o religie oficială… una care demonizează și persecută toate celelalte religii și non-religii și toate celelalte sisteme de credință.

Conform acestui nou sistem oficial de credințe, cei dintre noi care mențin credințe diferite și refuză să se convertească la noile credințe oficiale, sunt elemente ciuadate și periculoase în societate. Și astfel, de acum încolo, în Germania Noii Normalități, ne vom vedea obligați să purtăm în public un simbol vizibil al diferitelor noastre credințe („alteritatea”), pentru ca autoritățile și masele Germanei bune să ne poată identifica.

Vă sună vag cunoscut?

Sunt destul de sigur că cineva va citi asta (și va vedea tweet-urile pe care le-am inclus mai sus) și mă va raporta pentru „relativizarea Holocaustului”. Pentru înregistrare, nu „relativizez Holocaustul”. Compar un sistem totalitar cu altul. Da, Germania nazistă și Germania Noii Normalități sunt două sisteme totalitare foarte diferite și am subliniat diferențele și asemănările lor esențiale, dar, haide, nu este atât de greu. În Germania nazistă, evreii erau țapii ispășitori. În New Normal Germany, sunt „nevaccinații”.

Cât de flagrant trebuie să devină, înainte ca lumea să înceteze să pretindă că asta nu este ceea ce este?! Autoritățile trebuie să ne pună literalmente în lagăre?! Câte persoane mai trebuie să moară sau să fie grav afectate de „vaccinări” de care nu au nevoie, dar au fost și sunt obligate să se supună? Nu vorbesc acum cu Noii Normali, nici cu persoanele care s-au luptat cu asta tot timpul. Vorbesc cu persoanele care văd ce se întâmplă și sunt îngrozite de ceea ce se întâmplă, dar, din orice motiv, au refuzat să vorbească… și, da, știu că există motive foarte bune. Unii dintre dvstră. aveți familii de susținut și cariere de protejat și, serios, înțeleg. Dar cât de departe trebuie să meargă? În ce moment simțiți că trebuie să vă exprimați, indiferent de consecințele personale și profesionale?!

Poate vă luați ceva timp și meditați la asta.

Ah, și iată un mic ajutor vizual, care, paote, ar putea ajuta lumea cu meditațiile. Este un graffiti pe care cineva l-a pictat pe peretele unei curți aici, în Germania Noii Normalități, în toamna lui 2021, cred. L-am postat atunci, dar nu a făcut prea multă impresie. Poate că va face acum.

Voi traduce. Scrie „GAZ NEVACCINAȚILOR”.

ARTICOL PRELUAT DE PE https://karensmithdotblog.wordpress.com/2022/08/06/problema-nevaccinatilor-revizuita/

admin

Latest News

Ultimă oră – Premierul Netanyahu a cerut armatei ‘lista neagră’: posibile ținte de atacat în Iran drept răzbunare după ultimele lovituri 

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a cerut armatei israeliene (IDF) „opțiuni potențiale de țintă” pentru un atac israelian asupra Iranului,...

More Articles Like This