sâmbătă, aprilie 20, 2024

Președintele Van der Bellen și Guvernul Nehammer au pierdut dramatic din încrederea austriecilor!

Must Read

Indicele de încredere a președintelui și a guvernului se prăbușește

Potrivit rezultatelor noului indice de încredere OGM/APA, preluate de publicația unzensuriert.at, președintele Austriei, Alexander Van der Bellen, care candidează pentru un nou mandat deși se apropie de 80 de ani, și-a pierdut foarte mult încrederea electoratului, comparativ cu anul trecut. Iar guvernul condus de Partidul Popular și Karl Nehammer, s-a prăbușit și mai rău în preferințele austriecilor.

Președintele e pe tobgan!

Van der Bellen a căzut cu nouă procente, de la 42 la 31%, în decurs de numai un an! O cifră devastatoare pentru un președinte în exercițiu. Devastator, dar nu surprinzător! La urma urmei, ce persoană rezonabilă ar trebui să aibă încredere în cineva pentru care minciuna și înșelăciunea fac, evident, parte din imaginea lor personală?! – se întreabă jurnaliștii de la unzensuriert.at.

Ce ar trebui să credem despre cineva care încearcă să descrie „frumusețea Constituției” în discursurile de duminică, dar a fost complice la toate încălcările Constituției de către Guvern și nu spune niciun cuvânt despre scandalurile de corupție ale ÖVP?! Ce ar trebui să crezem despre cineva care joacă rolul de protector al climei, arătându-se prietenos cu mass-media, dar, în același timp, își lasă, în secret, toată suita prezidențială motorizată, să-l urmeze pe autostradă?!

Van der Bellen își insultă propria populație!

Este puțin probabil că ultima ispravă a lui Van der Bellen, în care și-a defăimat propria populație, numindu-i drept „colaboratori ruși” pe cei care nu acceptă sancțiunile împtriva Rusiei, să fi fost inclusă în sondaj!  Potrivit sondajelor de opinie, o majoritate crescândă a populației susține ridicarea sancțiunilor dăunătoare împotriva Rusiei. Asta pentru că oamenii nu vor să plătească inutil, pentru un război cu care nu au nimic de-a face. Nu e de mirare că, după ce i-a insultat pe austrieci și a fost fluierat și huiduit la ultimele ieșiri publice, Van der Bellen evită discuțiile TV.

Guvernul și ÖVP sunt și ei în cădere liberă!

Guvernul federal negru-verde nu se mai bucură de nici o încredere în rândurile populației! Cu 34 de procente mai puțin ca la alegerile care i-au împins la guvernare, (minus 17% față de anul precedent), trupa din jurul cancelarului Karl Nehammer (ÖVP) și vicecancelarului Werner Kogler (Verzi) se află pe ultimul loc al tuturor instituțiilor chestionate în privința gradului de încredere. Doar un nucleu dur de populari mai are încredere în acest guvern pentru a rezolva problemele cu care se confruntă țara!

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This