duminică, octombrie 1, 2023

“Planeta maimuțelor”

Must Read

Ion Măldărescu

Planeta maimutelor

Romanul „Planeta maimuţelor”, al lui Pierre Boulle (1968), una dintre celebrele referinţe în literatura şi filmul science-fiction ne teleportează cu câteva decenii în urmă, când astronautul Leo Davidson se prăbuşeşte cu nava pe care o pilota pe o planetă stranie, unde maimuţele sunt stăpâne, iar oamenii sclavi. Aceasta era ideea care domină romanul ecranizat sub regia lui Tim Burton în filmul cu titlu omonim care, la vremea vizionării a șocat spectatorii. Să fi fost un semnal de alarmă timpurie pe care oamenii nu l-au tratat cu atenția cuvenită? Se pare că da.

„La nivel global «cărţile sunt făcute»! Oamenii ăştia sunt prea deştepţi şi prea puternici!…”

Astăzi „maimuțele” despre care Anghel Rugină ne avertiza au ajuns stăpânii lumii: „Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial […]. Oamenii ăştia deţin puterea absolută pe planetă. În afară de accesul imediat la toate resursele economice şi la cele mai recente descoperiri tehnico-ştiinţifice, multe ţinute în secret, au la dispoziţie, în toate ţările lumii, institute de cercetări psiho-sociologice, cu ajutorul cărora ţin sub control toate popoarele planetei. […] Practic toţi conducătorii statelor importante ale planetei sunt «aleşi» cu «binecuvântarea» acestui «Grup», şi toţi cei aleşi nu fac altceva decât să pună în practică „directivele» trasate de acesta.[…] Am interesul ca poporul eu să afle… Să afle şi să înţeleagă! Să înţeleagă că la nivel global «cărţile sunt făcute»! Oamenii ăştia sunt prea deştepţi şi prea puternici!…”[1].

În prezent (re)trăim întâmplările din filmul „Planeta maimuţelor”[2] nu virtual, ci „pe viu”. Maimuțele dominante actuale au măști umanoide și pun în practică nu „teoria conspirației”, ci planul de depopulare care nu mai poate fi negat. Unele pot fi văzute în imaginea care însoțește rândurile de față, însă „Bilderbergii GloboCap” au numeroase „maimuțe” deja înșurubate pe post de șefi de state și guverne în majoritatea țărilor Uniunii Europene, în SUA, Australia, Canada, Noua Zeelandă, Franța, Germania, Austria, Italia, U.K.…

Sunt și state rebele care încearcă să-și păstreze suveranitatea și demnitatea națională: Spania, Portugalia, Serbia, Ungaria, Polonia, Grecia… N-am menționat în nicio „tabără” România pentru că România nu mai este țară, ci o colonie corporatistă suprasaturată de baze militare și potere străine gata oricând nu să-i apere pe români, ci să tragă în plin în ei în caz de revoltă. Puținii oșteni aflați încă sub Tricolor sunt „expulzați” pe post de jandarmi pe alte coclauri cu care România nu are nici în clin nici în mânecă. Ce-au căutat în Afganistan? Dar în Kosovo? Dar…

De ce nu-i păstrăm lângă noi, aici, acasă? Ei sunt frații și copiii noștri nu hoardele americane, belgiene, franțuzești, italiene și de care or mai fi? Gem strămoșii.

N.A.T.O., GO HOME ! sau unde vreți voi, nu aici! Când plecați, luați și slugile-otrepe autohtone, luați-i cu voi pe președinte, guvernul și trei sferturi din parlamentari. Cetățenilor ai României, dacă vreți să supraviețuim cereți RoExit!

Trăiască România liberă!

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.https://www.art-emis.ro/

Latest News

Statul dă bani românilor din diasporă petru a se întoarce în țară. Cele două condiții pe care trebuie să îndeplinească

Fiecare român, care a locuit cel puțin 36 de luni consecutiv în orice țară europeană și dorește să revină...

More Articles Like This