joi, aprilie 25, 2024

ÖVP JOACĂ LA DOUĂ CAPETE ÎN CHESTIUNEA DATORIILOR COMUNE EUROPENE!

Must Read

În Parlamentul austriac, popularii au votat o moțiune împotriva uniunii datoriilor comune europene, dar în Parlamentul European, trădează cetățenii austrieci!

Conform site-ului unzensuriert.at, FPÖ a depus o moțiune împotriva aprofundării în continuare a uniunii datoriilor Uniunii Europene. Acest lucru se întâmplă pe fundalul anunțului președintelui Comisiei UE, Ursula von der Leyen, că se vor prelua datorii comune de câteva sute de miliarde de euro pentru a reconstrui Ucraina. Încă o dată, finanțarea urmează să aibă loc prin emisiunea de noi obligațiuni sub formă de împrumuturi și granturi. ÖVP vorbește din nou cu „limbă despicată”! Normal ar fi un refuz absolut” – a spus Petra Steger. Și aici, ea l-a confruntat pe cancelarul Nehammer și pe ministrul european Karoline Edtstatdler (ambele ÖVP) vis a vis de comportamentul contradictoriu al ÖVP: pe de o parte, membrii guvernului ÖVP și însuși Nehammer s-au declarat public împotriva extinderii uniunii datoriilor. Pe de altă parte, ÖVP a votat deja împotriva unui astfel de lucru de mai multe ori.

Teama de căderea propunerilor ÖVP în comisie a fost confirmată de Verzi, care au descris noul împrumut comun  „fără nici o alternativă”. Steger vorbește despre un standard dublu din partea ÖVP: Concluzia este că guvernul federal negru-verde a vorbit publicului austriac despre respingerea embargoului asupra gazelor și aprofundarea uniunii datoriilor. De facto, însă, el respinge aceste poziții în Parlament, dar, ca de obicei, va acționa diferit la Bruxelles decât le-a promis în prealabil cetățenilor austrieci.

admin

Latest News

Scandalul care zdruncină industria big pharma din toată lumea: Un gigant farmaceutic a dat în judecată Pfizer din cauza vaccinurilor împotriva COVID-19

Grupul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline (GSK) a dat în judecată alianţa Pfizer-BioNTech într-un tribunal federal din statul american Delaware, joi, acuzând...

More Articles Like This