joi, martie 28, 2024

NATO s-a angajat într-o agresiune directă împotriva Rusiei!

Must Read

Paul Craig Roberts

După cum am scris de multe ori, operațiunea Kremlinului în Ucraina nu poate fi limitată. Washingtonul nu va permite să fie limitat. Washingtonul a extins deja conflictul, iar acum îl extinde și mai mult. Neoconservatorii evrei nebuni care dețin controlul asupra politicii externe a SUA au prevalat asupra micuței Lituanii neajutorate să încalce acordul cu Rusia pentru furnizarea Kaliningradului și a primit un ultimatum rusesc.

Purtătorul de cuvânt imbecil al Departamentului de Stat, Ned Price, a respins ultimatumul ca fiind „fanfaronadă. Idiotul de la Casa Albă spune că Washingtonul sprijină Lituania. Cu alte cuvinte, Washingtonul inițiază un război mai larg.

Conflictul din Donbass a mers încet, pentru că este un război în mijlocul rușilor atașați Ucrainei de către liderii sovietici. Trupele ruse luptă sub restricții pentru a minimimaliza moartea și distrugerea în regiunea Donbass, din care forțele ucrainene sunt alungate și distruse. Un război mai larg nu va fi purtat între populațiile ruse. Lumea nu a văzut niciodată o asemenea imprudență pe care o demonstrează Washingtonul și NATO. Democrații sordizi și total corupți au nevoie disperată de un război pentru a-i aduna pe nordamericani în fața guvernului și pentru a preveni distrugerea democraților în alegeri. În efortul lor de a păstra puterea, democrații și mass-media curve extind războiul. Acest lucru este periculos dincolo de credință. Guvernul rus a declarat în urmă cu ceva timp că Rusia nu va mai lupta niciodată pe propriul ei teritoriu.

Este uluitor că Kremlinul credea că intervenția lor în Donbass ar putea fi limitată. Cum a reușit Kremlinul să interpreteze greșit Occidentul după o respingere atât de totală a eforturilor Kremlinului de a ajunge la un acord de securitate reciprocă cu Occidentul este inexplicabil. Aparent, Kremlinul nu a luat în serios *doctrina Wolfowitz. Kremlinul și nebunii integraționiști atlantiști trebuie să o învețe pe de rost și să o repete în fiecare dimineață la trezire, deoarece este doctrina operativă. Conform acestei doctrine, Kremlinul are două opțiuni. Rusia își poate preda suveranitatea sau Rusia poate distruge Occidentul. Rusia nu are altă alternativă. Întreaga lume trebuie să înțeleagă asta.

Din nou întreb: Occidentul împinge Rusia prea departe?! Citiți aceste declarații ale unor ruși de nivel înalt și răspundeți singuri la întrebare! Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a remarcat luni că decizia de la Vilnius a fost „fără precedent” și „o încălcare a orice și a tot”. Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, a declarat că acțiunile „provocatoare” ale Vilnius-ului sunt o încălcare a obligațiilor legale internaționale ale țării de a permite tranzitul de mărfuri între Rusia și Kaliningrad. Ea a spus că Rusia consideră această mișcare ca fiind „în mod deschis ostilă”și că, dacă Lituania nu ridică imediat aceste restricții, Rusia își rezervă dreptul de a „apăra interesele naționale”. Șeful Comisiei pentru apărarea suveranității statului a Rusiei, Andrey Klimov, a susținut că decizia Lituaniei a fost un act de „agresiune directă” împotriva Moscoveiși că, dacă UE nu-și va pune la punct statul membru, Rusia va avea mână liberă pentru „ rezolva problema tranzitului prin Kaliningrad, creat de Lituania, prin ORICE mijloc ales de noi! După cum se vede, Washingtonul și marionetele sale europene provoacă în mod intenționat un conflict între Lituania și Rusia.

Atitudinea rușilor se întărește

Neoconservatorii nebuni care controlează politica externă a SUA ne conduc la război nuclear! Rusia nu va mai avea niciodată încredere în Occident –  spune​​Kremlinul. Nu cunosc niciun motiv, în afară de iluziile de putere pentru Washington, să se spere că Rusia și China își vor subordona suveranitatea și interesele Washingtonului! Această speranță total ireală a neoconservatorilor duce la Armaghedon! Discursul lui Putin: Poporul rus este pregătit să-și facă datoria și să distrugă Occidentul depravat și rău?

*Doctrina Wolfowitzeste un nume neoficial pentru versiunea inițială a Ghidului de planificare a apărării pentru anii 19941999 (din 18 februarie 1992) ,publicat de subsecretarul american al apărării pentru politică, Paul Wolfowitz și adjunctul său, Scooter Libby. Nu a fost intenționat să fie făcut public, dar a fost divulgat către New York Times pe 7 martie 1992 și a stârnit controverse publice cu privire la politica externă și de apărare a Statelor Unite. Documentul a fost criticat pe scară largă ca fiind imperialist, deoarece el contura o politică de unilateralism și acțiune militară preventivă, pentru a suprima potențialele amenințări din partea altor națiuni și pentru a preveni ridicarea dictaturilor la statutul de superputere. Wikipedia

admin

Latest News

„Palat Eschenbach” din Viena, susținut de Alexandru Tomescu și Sânziana Mircea, a prefațat ciclul de evenimente aniversare organizate de Asociația „Mihai Eminescu” cu prilejul...

La data de 11 martie 2024, în eleganta sală de concerte a „Palatului Eschenbach”, situată în Cartierul Muzeelor din...

More Articles Like This