joi, aprilie 25, 2024

Modificarea Regulamentului Rutier ar putea face să dispară zeci de mii de locuri de parcare în Viena!

Must Read

„Sinistra” Mediului, Leonore Gewesler, de la Partidul Verzilor, este principala acuzată de potențialul haos!

Șoferii sunt revoltați, Primăria viena amenință cu judecata

Dacă ministrul Mediului, de la Partidul Verde, Leonore Gewessler își va pune planul în aplicare, două treimi din cele 115.423 de locuri de parcare din Viena nu mai pot fi folosite de toate vehiculele.

ÖVP se pare că s-a lăsat înșelat de ministrul Mediului Verde, Leonore Gewessler, atunci când a modificat regulamentul de circulație rutieră. Marți, opinia publică a fost informată despre planurile lui Gewessler că orașele să piardă în curând zeci de mii de locuri de parcare, deoarece parcarea înclinată ar fi interzisă, acolo unde vehiculul iese pe trotuare sau poteci.

Mașinile nu au voie pe trotuare!

Modificarea regulamentului de circulație rutieră pe care o urmărește Gewessler are multe de oferit. În ea scrie: Este interzis ca părți din vehiculul parcat să iasă în afara zonelor de circulație rezervate circulației pietonilor sau bicicletelor.

Zeci de mii de locuri de parcare, distruse dintr-o lovitură!

Ce înseamnă acest lucru pentru șoferi a devenit clar imediat! În Viena, în special, circa două treimi din cele 115.423 de locuri de parcare înclinate, sunt afectate de această lege, potrivit declarației consiliului/guvernului local al Vienei. Zeci de mii de locuri de parcare ar fi distruse dintr-o singură lovitură – pe gustul Verzilor – dacă amendamentul ar fi adoptat de Parlament! Sub presiunea Primăriei Viena, care amenință că va începe un proces, ceva și mai enervant a fost împiedicat deocamdată și anume că mașinile ar putea fi parcate la opt metri de zona de trecere. Acest lucru ar avea efecte negative suplimentare de parcare pentru zona urbană.

Fără ciclism pe contrasens!

Conducerea pe contrasens a fost împiedicată, cel puțin deocamdată, de amenințarea unei proceduri de consultare. Cu toate acestea, ministrul Gewessler a anunțat deja că amânarea nu este sigură. 

admin

Latest News

Amnesty identifică probleme grave legate de drepturile omului în Austria

Viena – Amnesty International (AI) se confruntă cu probleme grave legate de drepturile omului în Austria. În raportul anual...

More Articles Like This