sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ministrul Partidului Popular din Austria, Edstadler, își bate joc de cetățenii de rând!

Must Read

„Porniți bunul simț” și „economisiți energie”, strigă ministresa cu salariu de 18.752 euro!

Ministrul pentru Constituție și Europa al Partidului Popular din Austria – ÖVP, Karoline Edtstadler, ca de obicei, face declarații scandaloase cetățenilor austrieci. Nu strică să ne amintim de declarația ei împotriva persoanelor nevaccinate, potrivit căreia, acestea “de fapt, nu au ce căuta în Austria” sau de ridicolele ei aberații despre vaccinare: „Vaccinarea…este singura cale de ieșire din democrație!”

Edtstadler trage împotriva austriecilor afectați de criză!

Declarațiile reprezentantei Partidului Verde, Edtstadler, care este și ministrul cancelarului Nehammer, reluate de publicația unensuriert.at, au răspândit panică și retorică printre locuitorii din Austria, care vorbesc despre presupusa criză climatică și, de asemenea, despre criza acută a energiei, în special despre blocajele aprovizionării cu gaze. Karoline Edtstadler se răstește, pur si simplu, la cetățenii de rând din Austria. Aceasta crede că austriecii ar trebui să-și asume în sfârșit mai multă „responsabilitate personală” și să-și folosească „bunul simț”. Ea a avut, de asemenea, sfaturi practice, similare cu ale colegei ei de partid, ministrul Protecției Climatice, Leonore Gewessler. De exemplu, „reduceți viteza când circulați cu mașina” sau „evitați temperaturile prea scăzute la aer condiționat”.

Guvernul e vinovat, dar cetățenii să tragă ponoasele!

Pentru austrieci, care sunt puternic afectați de criză și expuși riscului de sărăcie, astfel de declarații sunt o pură batjocură. În principal, pentru că tocmai politica guvernamentală a intensificat și accelerat masiv aceste scenarii de criză. 

Cu un salariu lunar brut de 18.752 de euro și privilegiile unui politician de top, precum șofer și mașină asigurate din banii publici, ministrul Edtstadler probabil nu trebuie să-și facă griji că reducerea vitezei și setarea aerului condiționat este prea scăzut.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This