marți, aprilie 23, 2024

Johannis vrea să dăm mai mult pentru ruginiturile americanilor!

Must Read

Iohannis anunță de la malul marii că se dau mai mulți bani!
Lumea Banilor

sursa foto: presidency.ro
Președintele Klaus Iohannis a anunțat luni, 15 august 2002, la festivitățile prilejuite de Ziua Marinei Române, că se mărește bugetul Apărării. Din 2023.

Președintele a precizat că din 2023 se va face un efort în plus pentru a creste alocarea bugetară pentru Apărare de la 2% din PIB, cât este în prezent, la 2,5%. Banii vor fi utlizați pentru a accelera înzestrarea și modernizarea Armatei României, inclusiv a Forțelor Navale, și pentru a creste nivelul de pregătire a militarilor.

Iată declarația făcută de Klaus Iohannis:
„Începând cu anul 2023, vom face un efort în plus pentru a crește alocarea bugetară pentru Apărare de la 2% din PIB, cât este în prezent, la 2,5%.
Vom utiliza aceste fonduri pentru a accelera înzestrarea și modernizarea Armatei României, inclusiv a Forțelor Navale, și pentru a crește nivelul de pregătire a militarilor noștri, astfel încât să dispunem de o structură de forțe interoperabilă cu cele aliate și mai eficientă, capabilă să asigure apărarea națională și să contribuie la apărarea colectiva, împreună cu aliații noștri din NATO”.

Nota: Aceasta rubrică este destinată zvonurilor. Luați informațiile ca atare!

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.luba.ro: https://luba.ro/iohannis-anunta-de-la-malul-marii-ca-se-dau-mai-multi-bani/

admin

Latest News

Biden vrea să livreze rapid – interceptorii și muniția ar putea fi în Ucraina “în câteva zile”

SUA intenționează să ofere sprijin militar Ucrainei în câteva zile de la adoptarea preconizată a legii. Cu toate acestea,...

More Articles Like This