joi, martie 28, 2024

GERMANIA ȘI SUA NU VOR ROMÂNIA MARE!

Must Read

Liviu Dragnea a ieșit la atac: SIE și SRI, la comenzile Germaniei și ale SUA! Au lucrat să nu se întâmple unirea cu Basarabia!

Liviu Dragnea, invitat în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu

Oana Ivan

Liviu Dragnea a venit cu informații „interesante“ despre Traian Băsescu:

„Traian Băsescu este un om care mie mi-a făcut foarte mult rău. Condamnarea la referendum a fost comandată de el și susținută până la capăt, dar nervii nu pot să-mi întunece rațiunea. Băsescu a fost un patriot. Pot să mă înjure mulți, așa turnător cum a fost. La mintea lui, așa cum a văzut el, a avut o viziune greșită. El a tras pentru țara asta. Toate metodele lui au fost greșite, dar intenția a fost bună. Nu a fost nici cu unii, nici cu alții“, a spus Liviu Dragnea.

„Da? Asta e o informație interesantă“, a replicat Răzvan Dumitrescu.

„Da! V-o spune unul căruia Băsescu i-a distrus viața. Îmi pare rău ce i se întâmplă familiei lui, e inadmisibil. Se procedează mai rău ca la mafioți. Nu, nu pot spune despre cineva ceea ce știu că nu-i adevărat și știu sigur că este în cealaltă parte!“, a adăugat Dragnea.

Cu Republica Moldova, și-a dorit foarte mult unirea. A făcut niște greșeli de copil. El a avut încredere în SIE și în SRI care, de fapt, au lucrat să nu se întâmple unirea, fiind la comenzile Germaniei și Americii, care nu vor să se întâmple unirea. El, în continuare, spera că se întâmplă, dar…“, a spus Dragnea.

„Până când credeți că a sperat că se întâmplă?“, a insistat Răzvan Dumitrescu.

„Nu știu până când, dacă și-a dat vreodată seama“, a completat Liviu Dragnea.

„Dar de ce nu vine să spună, domn’le, lucrurile astea, că era atât de guraliv și zicea el că știe și ce vorbesc miniștrii la telefon? De ce nu spune“, a întrebat jurnalistul Răzvan Dumitrescu.

„Probabil că îi e teamă, fiind fiica lui în proces. Cine știe! Eu v-am zis ce părere am în acel subiect“, a conchis Liviu Dragnea la emisiunea „Ce Se Întâmplă“, la DC News.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.r3media.ro: https://r3media.ro/video-liviu-dragnea-sie-sri-germania-sua/

admin

Latest News

„Palat Eschenbach” din Viena, susținut de Alexandru Tomescu și Sânziana Mircea, a prefațat ciclul de evenimente aniversare organizate de Asociația „Mihai Eminescu” cu prilejul...

La data de 11 martie 2024, în eleganta sală de concerte a „Palatului Eschenbach”, situată în Cartierul Muzeelor din...

More Articles Like This