joi, aprilie 18, 2024

GERMANIA LIPSITĂ DE PUTERE

Must Read

Germania a văzut proteste antinucleare în masă în urma dezastrului de la Fukushima

by Alexandra Bruce – 5 august 2022 – Prin oficializarea teoriei nedovedite conform căreia petrolul este un combustibil fosil neregenerabil, companiile petroliere au reușit să ajusteze prețul în consecință, până la înfricoșarea vârfului petrolului care a prezis calamitatea lumii, care va rămâne în curând fără petrol, care a beneficiat și mai mult schemele prețurilor petrolului din industrie.

Germania închide centralele nucleare

Puțurile nu s-au uscat niciodată și cele odată golite s-au umplut din nou. Deci, știința pe care o avem astăzi favorizează teoria abiotică față de teoria combustibililor fosili, care spune că petrolul este o componentă naturală și regenerabilă a ecosistemului nostru.

Și vedem asta în oceanele noastre. Lacuri subacvatice cu metan, adânc pe sub suprafață cu propriile lor ecosisteme unice și înfloritoare.

Și astfel, povestea s-a schimbat de la „Lumea va rămâne în curând fără petrol” la „Lumea se va sfârși cu siguranță dacă nu încetăm să folosim petrol”.

Și pentru că nimeni nu pare să mai știe ce este știința și majoritatea lumii face doar ceea ce i se spune, lumea ESTE pe cale să se sfârșească pentru milioane de persoane și probabil pentru mai mulți, pentru că civilizația noastră se bazează pe combustibili fosili și pe care Puterile-factice îi opresc.

Vine iarna și în Germania va fi foarte frig. Angela Merkel și-a salvat cariera politică liniștind mișcarea antinucleară și închizând puterea nucleară a Germaniei.

Din 17 uzine, au închis deja 11 și încă sunt în proces de închidere a restului, eliminând 25% din puterea lor, fără nimic care să o înlocuiască, deoarece Green Deal-ul lor s-a dovedit a fi un eșec.

După toată agitația, dependența Germaniei de combustibilii fosili este de 76%, așa că revin temporar la cărbune și petrol, dar aceasta este o problemă reală, pentru că și-au neglijat propria industrie a combustibililor și au devenit dependenți de Rusia, și guvernul Germaniei ar prefera ca țara să moară congelată, să înghețe, decât să cumpere combustibil din Rusia.

Economia germană se bazează pe o producție extrem de inovatoare, care necesită o cantitate mare de energie pe care nu o mai produc și astfel, lipsa combustibilului va prăbuși rapid economia germană, ceea ce va provoca un tsunami economic de distrugere în întreaga UE și lume.

Și guvernul german lasă să se întâmple asta. Ar putea lăsa unele centrale nucleare în linie, dar încă plănuiesc să le închidă până la sfârșitul acestui an pentru a se menține „Verzi”.

Unii ecologisti anti-carbon spun că energia nucleară este cea mai ecologică opțiune și poate că este adevărat, dar niciuna dintre schemele lor nu corespunde.

Până acum, Agenda Verde a reușit doar să facă lumea să se simtă bine cu ea însăși, în timp ce distrug propria societate.

UE și Marea Britanie revin de fapt la arderea lemnului drept combustibil și susțin că este „cărbune neutru”, ceea ce este o minciună.

Societățile au evoluat constant către o energie mai curată, mai eficientă, pornind de la lemn, cel mai puțin curat și eficient, și trecând la cărbune, urmată de petrol și gaze.

Și acum, aproape 40% din energia regenerabilă a Europei este lemnul, care provine în mare parte din pădurile defrișate din Statele Unite.

Acest New Green Deal este o minciună completă. Este doar o altă parte din Marea Resetare a elitelor înfiorătoare. Aceste linii de sânge ale elitei își doresc o nouă societate fără numerar, dar una mai asemănătoare Evului Mediu, care pentru acești endogamici răsfățați, este “Good Old Days”.

Și dacă vor reuși, se pare că Germania va ajunge prima acolo.

Și în mijlocul acestui haos, Guvernul german intenționează să permită cetațenilor să-și schimbe sexul și prenumele la cerere – inclusiv o dată pe an – și să le permită copiilor de 14 ani și mai mult să facă acest lucru fără permisiunea părinților.

ARTICOL PRELUAT DE PE https://karensmithdotblog.wordpress.com/

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This