sâmbătă, aprilie 20, 2024

George Simion, discurs GRAV despre starea națiunii: Suntem conduși prin frică: întâi a fost covidul, apoi criza energetică și războiul. Urmează o raționalizare a apei: vor să ne hrănim cu insecte. Acest război al patrioților contra globaliștilor va fi unul pe viață și pe moarte!

Must Read

Virgil Șerban

Președintele AUR, George Simion, a realizat o analiză a stării națiunii, la momentul 9 iulie 2022. Deputatul a spus că se dorește introducerea unei raționalizări a apei și a gazelor naturale la nivelul României.

George Simion a acuzat stabilimentul de la Bruxelles și pe cel de la București că urmăresc sărăcirea populației.

„La nivel global suntem conduși prin frică: întâi a fost Covidul, apo criza energetică și războiul. Va reveni covidul în curând și apoi o criză a hranei și a apei.

În România, situația este și mai gravă, pentru că slugile sunt foarte obediente și populația o duce din ce în ce mai rău.

Privatizările păguboase și vânzările bogățiilor poporului pe nimic, lichidarea agriculturii, industriei, a oamenilor de afaceri și a tuturor polilor de putere reală ne fac acum să fim un stat care nu mai este suveran și să nu mai fim proprii noștri stăpâni.

Urmează o raționalizare a apei și o raționalizare a gazelor naturale. O să mai putem folosi 15-20% din ceea ce folosim în prezent”, a spus Simion într-un discurs înregistrat.

Liderul AUR a acuzat coaliția PSD-PNL că trădează interesele naționale, exportând toate cerealele, prin scoaterea la licitație a Termocentralei Mintia și prin adoptarea legii offshore.

„Toate cerealele produse anul acesta au fost exportate. Statul român nu a intervenit pentru a le achiziționa la rezerva statului, iar premierii au primit un preț infim față de munca depusă.

În felul acesta s-au asigurat că nu vor mai produce nimic pe pământ românesc, iar pâinea ne-o vom cumpăra de peste hotare.
https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgeorge.simion.unire%2Fvideos%2F556687149268305%2F&show_text=false&width=560&t=0

Ce face conducerea noastră trădătoare? Direcționează toată apa din râul Mureș către irigațiile din Ungaria. Există vreo dovadă mai clară a trădării care se întâmplă?

Da. Prim-ministrul Ciucă îl girează în continuare pe cel mai mare șarlatan din istoria guvernelor României, Virgil Popescu, ca ministru al Energiei. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, scoate la licitație cel mai important nod din sistemul energetic național, termocentrala Mintia. În plină criză energetică!

https://youtube.com/watch?v=IK4J7raJqxE%3Ffeature%3Doembed

Prin legea offshore, gazul României se vinde în exterior pe bursele străine.

Minciuna globală susține că vacile sunt cel mai mare poluator, dacă vă vine să credeți. În schimb, o să ajungem să consumăm insecte, dacă ne luăm după mințile lor bolnave.

Nu sunt scenarii SF, ci realitatea de acum de la Bruxelles.

Am ajuns să cumpărăm scump, mâncarea pe care o puteam crește aici, pe pământ românesc”, a explicat președinte AUR.

În final, George Simion a declarat că există un război al patrioților contra globaliștilor, pentru asigurarea dăinuirii neamului românesc.

„Acest război al patrioților contra globaliștilor va fi unul pe viață și pe moarte. Dar dacă avem încredere în forțele noastre, dacă avem încredere în Dumnezeu, o să reușim. Pentru că miza lor este propria îmbogățire și propriul lor interes, în timp ce a noastră este dăinuirea neamului nostru românesc și a țării noastre România”, a concluzionat Simion.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.r3media.ro: https://r3media.ro/video-george-simion-discurs-grav-despre-starea-natiunii-suntem-condusi-prin-frica-intai-a-fost-covidul-apoi-criza-energetica-si-razboiul-urmeaza-o-rationalizare-a-apei-vor-sa-ne-hranim-cu-inse/

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This