joi, aprilie 18, 2024

G-7 scârțâie, dar a pierdut deja războiul împotriva Rusiei!

Must Read

Tom Luongo

Tom Luongo este un fost chimist cercetător de profesie și economist austriac, prin studiu și analist de piață, la alegere. În ultimii patru ani, a fost Senior Financial Editor la Newsmax Media, publicând gândurile sale despre locurile în care piețele, băncile centrale, aurul și geopolitica se întâlnesc și explodează. Acum este editorul Gold, Goats n’ Guns, un buletin informativ lunar, oferit prin Patreon. Este investitor și analist de piață de mai bine de șaptesprezece ani și un observator perspicace al schimbărilor din cultura și peisajul politic

Deci liderii G-7 sunt de acord, mai mult război cu Rusia. Fără să spun exact asta, aceasta a fost concluzia principală a întâlnirii celor mai iresponsabili lideri ai lumii. Ei au promis, de asemenea, 600 miliarde de dolari, de care nu au nevoie, pentru a finanța proiecte de infrastructură mondiale pentru a „combate Inițiativa Belt and Road a Chinei”. Ne întrebăm de unde vor veni toți acești bani și, în cazul Europei, energia pentru a finanța toate acestea. Dar întrebarea pe care am avut-o încă de la începutul acestui evident război de uzură pe care Occidentul vrea să-l impună Rusiei este aceasta: avem rezistența, în ceea ce privește capacitatea reală de producție, să încasăm aceste cecuri pe care le scriu liderii noștri? Un raport important de la Royal United Services Institute (RUSI), unul dintre cele mai vechi think tank-uri militare din Marea Britanie, spunea cu tărie că nici în cele mai nebunești vise ale nimănui. Alex Mercouris de la The Duran a făcut o treabă uimitoare, analizând ceea ce credea RUSI despre capacitatea NATO de a lupta împotriva ritmului militar actual al Rusiei, cu câteva zile înainte ca această idee să ia foc. Pe scurt, decalajul dintre producția anuală de muniție NATO și consumul săptămânal de UAF este uluitor de mare. V-am spus la începutul acestui război că Rusia a fost cu desăvârșire angajată într-un război de uzură împotriva Occidentului, în speranța că NATO va mușca momeala unui război terestru în Ucraina. Nu avea numere care să susțină acest lucru, ci doar concluzia din ceea ce a înțeles asupra lui Putin și manevrele sale anterioare împotriva Occidentului.

Ştiam că Putin nu ar implica Rusia în acest conflict, dacă nu ar putea continua să lupte. Ştiam, de asemenea, că Occidentul VA MINȚI în privința nivelului de corupție din cadrul societății ruse, pentru a juca cu prejudecățile generalilor nordamericani de salon, marginal informați.

Sistemul rus este perfect? Nu. Există corupție? Da. Dar este o completă prostie să crezi că nu va fi descoperită și dezbrăcată de toate ramurile complexului militar rus/industrial în timpul gambitului militar inițial. Schimbările realizate de Rusia strategic și din punct de vedere persoanal l-au pregătit pe termen lung, luptând cu un tip de război în care sunt foarte buni și împotriva căruia SUA și NATO au lăsat UAF în cea mai mare parte fără apărare. Acum, cu sancțiunile golind economiile Statelor Unite și Europei, si „conducerea” bufonilor care tocmai s-au adunat în Germania, Rusia este în scaunul șoferului pentru a obține o victorie în Ucraina și a lăsa Occidentul fără arme, dacă situația actuală continuă, fără o corectare a cursului.

Punctul indicat de Rusia este că poate să nu fie posibilă corectarea cursului la timp (sau niciodată), în cadrul de timp necesar pentru a afecta rezultatul în Ucraina, în absența unei escaladări de neconceput. Epuizarea pe care credem că o vom pune pe Rusia, este ultima formă de „sancțiuni boomerang” în Occident. Pentru a asculta Rusia spunând povestea, noi suntem cei care nu avem capacitate de luptă pentru luptă, dacă conflictul se extinde. Și totuși, auzindu-l pe secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, sau consilierul de securitate națională, Jake Sullivan, s-ar crede că Rusia este încă pe punctul de a se prăbuși. Acum, G-7 crede că are puterea de a stabili un preț global maxim pentru petrolul brut. V-am spus din nou și din nou că Davos crede cu adevărat că are un tip de putere de cumpărare asupra exporturilor Rusiei. Încă cred că setea lor de energie, alimente, metale industriale, îngrășăminte etc., le dă putere asupra lui Putin. Şi Putin este moderat în cercurile de putere rusești. Există o sută de nenorociri care așteaptă pe aripile fericite pentru a rupe gâtul celor ai lui John Daggetts, cărora nu mai are nevoie să le vândă petrol și gaz. L-am observat pe Putin de ani buni. L-am văzut punând presiune pe banca sa centrală și pe bancheri, pentru a reforma sectorul financiar. Am văzut cum denigrează public și reformează oligarhii industriali importanți în producția de metale. Peste șase ani de operațiuni militare în Siria, i-au oferit multe date despre cum să execute o strategie pe termen lung și să găsească punctele critice ale logisticii sale și operațiunilor. Și sunt sigur că acest război din Ucraina este atât alt exercițiu de colectare a datelor pentru capacitățile Occidentului, cât și o probă de stres în propriile sale sisteme de producție internă. Rusia este acum în această recenzie de 4 luni. Multe persoane au fost concediate, încarcerate etc. Cei care nu sunt hackeri, sunt eliminați. Operațiunile se înclină către afară.

Acum să aruncăm o privire Occidentului.

Statele Unite sub Biden, cresc acum cheltuielile militare, probabil, pentru a crește nivelul de producție de muniție. Dar s-ar putea să nu fie așa. După cum subliniază pe bună dreptate Alex, făcându-se ecou punctelor despre care Dexter White a discutat în buletínul Gold Goats ‘n Guns  keiretsu sau fabricația tocmai la timp este modul în care operăm aici în Occident. Acest sistem este supus stresului masiv, datorită prăbușirii lanțului de aprovizionare creat de Davos pe Covid-19. În timp ce sancțiunile ar fi putut limita capacitatea Rusiei de a achiziționa sau de a menține un mare arsenal al tancurilor și/sau al aeronavelor sale cu cea mai înaltă tehnologie, din nou, după cum a subliniat Dexter, este posibil să nu fie relevant aici, deoarece acesta nu este un război de tehnologie de avangardă.

Este un război de artilerie, în stilul Primului Război Mondial, pe care nu suntem pregătiți să-l luptăm. Scott Ritter mi-a arătat, când ne-am întâlnit la recenta conferință a Institutului Ron Paul, că NATO nu se mai antrenează în războiul de manevre. Deși pregătirea forțelor combinate ale Rusiei este limitată, așa cum a demonstrat atacul său asupra Kievului în februarie, principalul avantaj al SUA a fost serios restricționat, din lipsa de antrenament și pregătire în ultimele două decenii. Deci, ceea ce avem, în general, este o imagine militară cu lanțuri de aprovizionare slabe, capacitate limitată de a crește producția și o armată care nu s-a antrenat pentru un război susținut pe scară largă. Aceasta înseamnă că extinderea lui Biden de la Bugetul Departamentului Apărării, la 813 miliarde de dolari în acest an, poate să nu fie chiar ceea ce credem că înseamnă. În loc să fie o acumulare pentru a lupta într-un război mai larg, aceasta poate fi doar ultima scufundare, înainte ca întregul sistem să se prăbușească.

Amintiți-vă, Davos vrea ca SUA să fie distruse. Au golit asiduu capacitatea vitală de producție a Statelor Unite, punând-o, în același timp, într-o poziție fiscală fragilă, cu o populație divizată și furioasă. Scena este pregătită pentru un conflict intern, de un tip pe care nu l-am mai văzut de peste 150 de ani. Și se presupune că trebuie să ducem un război cu Rusia, o putere nucleară și militară convențională?! Acest lucru lasă deoparte realitatea că, dacă NATO declară război deschis Rusiei, Blinkered Blinken și antidiplomații au împins China să devină paranoică în legătură cu intențiile noastre cu privire la Taiwan. Adevăratul test de stres are loc acum. Ucraina este zdrobită sub greutatea capacității Rusiei de a rezista unui nivel inuman, al bombardamentelor de artilerie. Articolul RUSI menționează doar potențialul Rusiei de a continua să producă muniția necesară, dar ne facem ideea că aceste lucruri sunt ieftine și de origine internă. Acest lucru a scos la lumină deficitul masiv de capacitate industrială din Occident și i-a fracturat pe liderii politici, în ceea ce privește ce ar trebui să facă în cele din urmă aici.

Jumătate dintre ei vor să continue războiul pe vecie. Cealaltă jumătate vrea încetarea focului. Niciunul dintre ei nu ar admite acest lucru la reuniunea G7, din nevoia de a nu părea slab sau de a admite că rușii i-au demascat. Este nevoie de o cantitate uluitoare de energie, pentru a lupta într-un război susținut. Occidentul este la cheremul Rusiei, pentru a obține această energie. Următoarea fază a acestui război este acum divorțul complet al Europei de complexul energetic rusesc, la prețuri care nu pot evita ca Europa să se scufunde în depresie. Pentru a realiza acest lucru, acești narcisiști deconectați cred că pot pune un plafon la ceea ce vor plăti pentru un baril de petrol?! Credeam că le-am auzit pe toate în această viață, dar acesta este cam la fel de ciudat ca videoclipul mediu Libs of TikTok care postează dispariția lui Roe v. Wade.

Războiul financiar de uzură împotriva Occidentului, despre care am discutat pe larg luni de zile, este realitatea zilei. În cele din urmă, fără energie sau bani pentru a obține sau produce, nu există un adevărat război convențional. Războiul industrial a revenit, așa cum este premisa articolului RUSI și a determinat deja rezultatul în Ucraina. Acesta este doar o parte din motivul pentru care Henry Kissinger a cerut la întâlnirea de la Davos din acest an să deschidă discuțiile și să înceapă negocierile. Se pare că, în acest moment, avertismentele lui au căzut în urechi surde. Având în vedere vârsta medie a idioților care iau aceste decizii, acest lucru, desigur, nu este surprinzător. Davos a pregătit Statele Unite pentru o completă umilire în Ucraina, a sacrificat mii de ucraineni, a falimentat milioane de europeni și a corupt sute de milioane prin menținerea unei vaste birocrații, incapabilă să răspundă nevoilor tot mai mari ale unui sistem eșuat. Partea tristă este aceasta: ei cred că #câștigă, pentru că mare parte din asta se desfășoară conform planului. Le lipsesc părțile importante despre distrugerea SUA prea repede în acest proces, dacă vrei să-ți duc războiul pentru a-ți acoperi falimentul.

Rusia și China vor tăia Europa de la comerțul mondial, dacă Europa nu își va achita datoria, ceea ce tocmai a spus lumii președinta BCE Christine Lagarde că este dispusă să facă. Poziția agresivă a FED distruge deja piețele eurodolari, sursa puterii lui Davos. Vestigiile federalismului nordamerican încă funcționează la un nivel suficient de înalt, pentru a le zădărnici toate planurile. Consultați deciziile SCOTUS de săptămâna trecută și recordul lui Ron DeSantis, ca guvernator al Floridei. Vorbind despre DeSantis, el devine rapid favorit pentru nominalizarea republicană, în 2024.

Deci, în concluzie, iată ce văd în continuare:

  • Rusia nu se va opri cu victoria sa din Donbass
  • Vor lua Nikolaev, Harkov și Odesa (Atenție la ortografia rusă, la naiba cu BBC!).
  • Rusia nu va mușca momeala pentru Kaliningrad, dar va tăia tot gazul Germaniei.
  • Guvernul german va cădea, dar nu va conta, pentru că Verzii, care stabilesc politica, controlează Bundesrat.
  • Rusia va continua, fără sa-i ofere Davos-ului scuza începerii celui de al Treilea Război Mondial, chiar dacă Finlanda și Suedia se alătură alianței.
  • Vor continua să mărească miza, expunând și mai mult golul amenințărilor lor.
  • Administrația lui Biden va continua să încerce să declanșeze un război pentru Taiwan
  • Până la urmă, China le va face pe plac, chiar dacă nu vor.
  • Prăbușirea Bulgariei este doar începutul sfârșitului UE în Europa de Est.
  • NATO se va prăbuși sau armele nucleare vor zbura… Încă pariez pe primul.
  • Erdogan, cedând în fața extinderii NATO, înseamnă că Putin i se va opune în Siria.
  • FED va continua să mărească ratele dobânzilor, în timp ce BCE se agață de viața lui.

Așteptând cu disperare o provocare cu steag fals, pentru a-i forța pe ruși să se miște sau doar să justifice, ca Davos să ne ducă la următorul lor război, adică un alt virus sau un atac cu arme chimice, de data aceasta, pus pe seama lui Putin.

Obiectivul acestui proiect este o Europă independentă, Statele Unite rupte și vasale ai Asiei. Ei vor realiza, în cel mai bun caz, unul dintre aceste trei lucruri. O Europă independentă, dar ruptă, sub vasalitatea Rusiei și Chinei, SUA se dă înapoi și-și linge rănile. Acesta este viitorul pe care îl văd acum, dacă armele nucleare nu zboară.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This