sâmbătă, aprilie 20, 2024

Doi miniștri germani pozați bând șampanie în Kiev, cu primarul Klitschko!

Must Read

Fotografia a provocat un tsunami de critici în mediul online!

Potrivit publicației online unzensuriert.at, în poza alăturată articolului tradus de redactorii noștri, miniștrii SPD germani Nancy Faeser și Hubert Heil se bucură de priveliștea minunată de la balconul de la Kiev cu Vitali Klitschko – în mâinile lor: șampanie!

Socialiștii și Klischko beau șampanie pe scena războiului!

O imagine care face în prezent înconjurul lumii nu face decât să șocheze: doi miniștri SPD Sozialdemokratische Partei.n.n) din Germania, stau pe un balcon din Kiev cu primarul orașului, Vitali Klitschko, și beau șampanie.

Fotografie decadentă

Miniștrii roșii din Germania sunt ministrul de Interne Nancy Faeser și ministrul Muncii, Hubert Heil. Se pare că lor nu le pasă că e sărăcie și război sub balconul pe care ei stau și sorb șampanie scumpă, nici că oamenii își pierd viața în fiecare zi în Ucraina! „Noroc, principalul lucru este că suntem bine!”- ar putea fi motto-ul sub care politicienii germani și ucraineni, mai ales Vitali Klitschko, au fost fotografiați în ipostaze decadente.

Herbert Kickl numește „nebună” fotografia cu șampanie!

Inutil să spun că această fotografie nu a fost bine primită. Critici ascuțite vin din partea liderului partidului Partidului Libertății din Austria, FPÖ, Herbert Kickl, care a scris pe Facebook :

Aceasta este social-democrația în 202!. Ministrul federal german de interne, Nancy Faeser (SPD), împreună cu ministrul Muncii Hubert Heil (SPD) și frații Klitschko, se bucură de soare și de priveliștea minunată de la balconul din Kiev (!!!) – în mâini: pahare de șampanie (!!!). Toate acestea se întâmplă în timp ce social-democrația din Europa înăsprește șurubul sancțiunilor, oamenii trăiesc în sărăcie și frații Klitschko sunt prea proști ca să spună ceva. Se pare că e puțin mai ușor cu șampanie… Nebunie!

„O vizită pe front este, evident, mai ușor de suportat cu șampanie!” Critica la adresa fotografiei de la Kiev a celor doi miniștri SPD, Nancy Faeser și Hubertus Heil, răsună pe Internet:  paharele de șampanie nu se potrivesc într-o situație cu 50.000 de morți!

Un tsunami de indignare!

Recenta fotografie a ministrului german de interne Nancy Faeser (SPD) împreună cu ministrul Muncii Hubert Heil (SPD) și frații Klitschko au provocat un tsunami de indignare pe forumurile de socializare. Potrivit ziarului express.at, fotografia a fost făcută, se pare, pe balconul aripii de lucru puternic securizate a primarului Kievului, Vitali Klitschko. Interesant este că, inițial, a fost publicată o singură imagine fără pahare de șampanie, care a fost răspândită și de multe mass-media mainstream. „Nu poți să mănânci atât cât vrei să vomiți!”- a scris unul dintre utilizatori: Într-o țară invadată de Rusia, care plânge 50.000 de civili și soldați morți, a te poza cu șampanie nu este deloc potrivit!

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This