sâmbătă, decembrie 9, 2023

Daniel Ghiță a semnat proiectul inițiat de Diana Șoșoacă: ‘Marcel Ciolacu declara , I-a plăcut ideea de reîntregire a neamului românesc’

Must Read

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu , a declarat că motivul pentru care deputatul social-democrat Daniel Ghita a semnat proiectul de lege depus în Parlament de senatoarea Diana Şoşoacă este acela că „i-a plăcut ideea de reîntregire a neamului românesc”.

Senatoarea a depus un proiect de lege prin care cere „denunțarea Tratatului de bună vecinătate și cooperare dintre România și Ucraina”, ratificat prin Legea nr. 129/1997. Mai exact, aceasta cere ca România să anexeze mai multe teritorii ale Ucrainei.

Presedintele Camerei Deputatilor  a fost întrebat dacă deputatul PSD  Damiel Ghita va primi vreo sancţiune pentru că a semnat un proiect depus în Parlament de senatoarea Diana Sosoanca care prevede anexarea de către România a unor teritorii din Ucraina.

E un partid mare în care anumiţi colegi îşi asumă. Vom vedea la vot. În momentul în care proiectul de lege vine la vot, votul se discută cu liderul de grup. Nu e primul caz în care un deputat îşi asumă semnătura pe un proiect, dacă nu şi-o retrage până când ajunge la vot, şi pe urmă votează altfel. Sunt ferm convins că domnului Ghita i-a plăcut ideea de reîntregire a neamului românesc„, a spus Ciolacu într-o conferinţă de presă, potrivit agerpres.ro.

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This