sâmbătă, aprilie 20, 2024

Daniel Ghiță a semnat proiectul inițiat de Diana Șoșoacă: ‘Marcel Ciolacu declara , I-a plăcut ideea de reîntregire a neamului românesc’

Must Read

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu , a declarat că motivul pentru care deputatul social-democrat Daniel Ghita a semnat proiectul de lege depus în Parlament de senatoarea Diana Şoşoacă este acela că „i-a plăcut ideea de reîntregire a neamului românesc”.

Senatoarea a depus un proiect de lege prin care cere „denunțarea Tratatului de bună vecinătate și cooperare dintre România și Ucraina”, ratificat prin Legea nr. 129/1997. Mai exact, aceasta cere ca România să anexeze mai multe teritorii ale Ucrainei.

Presedintele Camerei Deputatilor  a fost întrebat dacă deputatul PSD  Damiel Ghita va primi vreo sancţiune pentru că a semnat un proiect depus în Parlament de senatoarea Diana Sosoanca care prevede anexarea de către România a unor teritorii din Ucraina.

E un partid mare în care anumiţi colegi îşi asumă. Vom vedea la vot. În momentul în care proiectul de lege vine la vot, votul se discută cu liderul de grup. Nu e primul caz în care un deputat îşi asumă semnătura pe un proiect, dacă nu şi-o retrage până când ajunge la vot, şi pe urmă votează altfel. Sunt ferm convins că domnului Ghita i-a plăcut ideea de reîntregire a neamului românesc„, a spus Ciolacu într-o conferinţă de presă, potrivit agerpres.ro.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This