marți, aprilie 16, 2024

AMERICA PIERDE EUROPA!

Must Read

Analiștii americani avertizează că SUA își vor pierde aliații europeni în contextul sancțiunilor împotriva Rusiei!

Newsweek: Europa nu va susține la nesfârșit SUA în presiunile lor asupra Rusiei!

David Rundell

Expertul în afaceri internaționale Michael Gfeller și fostul ambasador al Statelor Unite în Arabia Saudită, David Rundell, au declarat că țările Uniunii Europene nu vor acorda la nesfârșit sprijinul lor Statelor Unite în lupta împotriva Rusiei, relatează publicația newsweek.com.

În opinia experților, acest lucru se datorează crizei economice care planează asupra regiunii. Din cauza sancțiunilor împotriva Rusiei, Europa este lovită de creșterea prețurilor la energie, inflație și scumpirea vieții. Acești factori au provocat deja demisii în masă în Guvernele statelor occidentale și au declanșat, de asemenea, greve și nemulțumire sociale, care nu vor face decât să se amplifice, scriu doi diplomați americani, Michael Gfeller și David Rundell, într-un articol pentru săptămânalul american Newsweek.

În ajun, directorul Departamentului de planificare a politicii externe al Ministerului de Externe al Rusiei, Aleksei Drobinin, a declarat că epoca de colaborare cu Occidentul a luat sfârșit. Potrivit spuselor sale, a venit timpul să scăpăm de iluzii și să înțelegem că nu va exista o întoarcere la situația de dinainte de 24 februrie 2022 în relațiile cu Europa și cu SUA.

admin

Latest News

Ultimă oră – Premierul Netanyahu a cerut armatei ‘lista neagră’: posibile ținte de atacat în Iran drept răzbunare după ultimele lovituri 

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a cerut armatei israeliene (IDF) „opțiuni potențiale de țintă” pentru un atac israelian asupra Iranului,...

More Articles Like This