marți, aprilie 23, 2024

Americanii s-au săturat de Zelensky!

Must Read

Volodymyr Zelensky își dezvăluie din ce în ce mai mult adevărata natură. De luni de zile, președintele ucrainean s-a bucurat de adularea neîntreruptă din partea presei americane și a publicului format din celebrități cu scipici. Dar acum, realitatea guvernării sale în Ucraina devine de netăgăduit, chiar și pentru cei mai înflăcărați susținători ai săi din America.

Inutilitatea sprijinirii regimului Zelensky

Potrivit revistei newsweek.com. doar în ultimele zile, narațiunea s-a schimbat palpabil. În primul rând, Thomas Friedman de la New York Times, a primit un semnal clar direct de la unul dintre cei mai de încredere stenografi ai Casei Albe: NEoficial, oficialii americani sunt mult mai preocupați de conducerea Ucrainei, decât lasă ei să se înțeleagă. Există o neîncredere profundă între Casa Albă și președintele Ucrainei. mult mai mare decât s-a publicat oficial. Administrația Biden fusese anterior la fel de profund angajată în escaladarea ajutorării Ucrainei, precum senatorul Lindsey Graham sau actorul Ben Stiller, dar, dintr-o dată, chiar și aripa de vest a administrației prezidențiale începe să recunoască inutilitatea sprijinirii fără rezerve a lui Zelensky. Există limite, chiar și pentru mașina de război de la Washington!

Putin și Zelensky – doi dictatori!

Care sunt acele limite în ceea ce privește Ucraina? Ei bine, pentru început, Zelensky guvernează la fel ca adversarul său, Putin. Zelensky a închis toată presa de opoziție din Ucraina, apoi a interzis partidele politice de opoziție. El a declarat că Rusia va trebui să omoare fiecare cetățean al Kievului pentru a ajunge la el, dar și-a găsit timp să pozeze pentru un portret melodramatic al Annie Leibovitz, difuzat de revista americană de modă Vogue . Zelensky l-a concediat și pe echivalentul ucrainean al procurorului general al SUA și al șefului CIA , chiar în aceeași zi, poate în pauzele de la ședința foto.

Volodymyr Zelensky
Această poză fișă făcută și publicată de Serviciul de presă prezidențial ucrainean îl arată pe președintele Volodymyr Zelensky participând la ceremonia de prezentare a ordinelor și a celorlalte premii de stat către militari și membrii familiilor soldaților căzuți la Kiev, pe 7 august 2022. , cu ocazia Zilei Forțelor Aeriene ale Ucrainei.SERVICIUL DE PRESĂ PREZIDENȚIAL UCRAINIAN / AFP/GETTY IMAGES

Nebunia armelor și miliardelor pentru Ucraina

La fel ca și Friedman, CBS News se pare că a primit ordinul pentru a începe să păteze haloul lui Zelensky. Rețeaua respectivă a explorat nebunia de a trimite o mulțime de bani de la contribuabili americani într-una dintre cele mai corupte țări de pe Pământ, deși ulterior, și-a șters tweetul pe această temă. CBS a recunoscut că mari cantități de bani din generozitatea americană au fost furate, recunoscând că „o mare parte din miliardele de dolari de ajutor militar pe care SUA le trimite Ucrainei, nu ajung pe linia frontului”. CBS a citat, de asemenea, un agent la sol, care a dezvăluit realitatea generozității Americii: „doar circa 30 la sută din sumă ajunge la destinația finală”. Așadar, contribuabilii americani împrumută zeci de miliarde de dolari pe care țara lor nu le are, pentru a trimite averi liderului iresponsabil al unei țări corupte, totul, pentru a escalada un război în care America nu are nici un interes național vital. Ah, și în timpul unei recesiuni cu inflație fulgerătoare, acasă. Am inteles.

Zelensky cere ajutor dușmanului nr 1 al SUA!

Zelensky tocmai a făcut apel la China, într-un interviu acordat South China Morning Post din Hong Kong . El a cerut discuții directe cu președintele chinez Xi Jinping, pentru a ajuta Ucraina în eforturile sale de război și pentru a ajuta la „reconstruirea Ucrainei”. Într-un apel telefonic anterior cu dictatorul chinez, Zelensky a oferit Ucraina drept „punte către Europa” pentru China. Deci, temându-se poate că cabala de la Kiev va avea nevoie în curând de un nou tată, Zelensky cere ajutor, în mod deschis, celui mai periculos adversar al Statelor Unite, Partidul Comunist Chinez. Cu această patetică pălărie în mână la biroul politic din Beijing, Zelensky renunță cu fermitate la orice pretenție de a fi un luptător pentru drepturile omului, indiferent câte steaguri ucrainene împodobesc conturile de rețele sociale ale americanilor bogați și inteligenți. Mai mult, în contact cu Beijingul, Zelensky face apel la caritate, dintr-o țară care finanțează direct războiul din Ucraina, prin achiziții masive de petrol de la Putin. În acest sens, Zelensky dezvăluie fără să vrea nebunia celor mai puternice națiuni ale lumii, care finanțează, simultan, ambele părți ale războiului. De exemplu, pe măsură ce America trimite peste 54 de miliarde de dolari de la cetățenii săi în Ucraina, presupușii aliați din NATO din Europa i-au trimis lui Putin până la 1 miliard de dolari pe zi, pentru gazele rusești.

Concluzii

Concluziile jurnalultilor de la Newsweek sunt acestea: Din punctul de vedere al americanilor, Putin este un criminal, iar Zelensky este un autocrat corupt. Bătălia lor nu implică niciun interes național vital al SUA. Intervenția lui Biden dăunează Americii și agravează situația poporului ucrainean, care a devenit pioni într-o bătălie a oligarhilor de la Marea Neagră. America ar trebui să insiste pe dialog, negociere și dez-escaladare. Dacă părțile refuză, atunci este timpul pentru o abordare americană de realism și reținere, pentru că, pur și simplu nu este lupta SUA, iar Zelensky, cu siguranță, nu este luptătorul lor!

admin

Latest News

Biden vrea să livreze rapid – interceptorii și muniția ar putea fi în Ucraina “în câteva zile”

SUA intenționează să ofere sprijin militar Ucrainei în câteva zile de la adoptarea preconizată a legii. Cu toate acestea,...

More Articles Like This