sâmbătă, mai 18, 2024

Noaptea minții! Traficantul de arme Viktor Bout îi cere lui Donald Trump să fugă în Rusia ca să lupte pentru pace și libertatea americanilor

Must Read

Traficantul de arme Viktor Bout, eliberat recent de americani în cadrul unui schimb de deţinuţi cu Rusia, i-a propus vineri fostului preşedinte american Donald Trump, care e pus sub acuzare, să se refugieze în Rusia. Traficantul susține că viaţa lui Trump este în pericol în Statele Unite, relatează AFP.

”Administraţia (preşedintelui Joe) Biden nu se va mulţumi să vă târască prin sistemul judiciar şi penitenciar. Ea preferă ca mai bine să vă pună capăt vieţii decât să vă lase să vă puneţi în calea ei”, se arată într-o telegramă transmisă de către Viktor Bout lui Donald Trump.

”Veţi fi binevenit în Rusia, veţi găsi un refugiu al păcii, iar de aici veţi putea prelua conducerea luptei pentru poporul american”, mai notează el în acest mesaj, pe care i l-a trimis de la Moscova, în faţa presei.

Victor Bout, arestat în 2008 în Thailanda, a fost condamnat în Statele Unite la 25 de ani de închisoare.

”Negustorul morţii” a fost predat Rusiei în decembrie, în schimbul eliberării baschetbalistei americane Brittney Griner, care a fost condamnată de trafic de droguri.

NapocaNews

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This