vineri, februarie 23, 2024

Wolfgang Fellner este producătorul de presă scrisă al deceniului din Austria!

Must Read

Site-ul extradienst.at i-a ales pe Alexander Wrabetz (TV) și Wolfgang Fellner (presa tipărită) drept “tartorii” media ai ultimelor două decenii!

Revista media EXTRA DIENST și editorul său, Christian Mucha, sărbătoresc săptămâna viitoare cea de-a 40-a aniversare. EXTRADIENST a avut oportunitatea de a crea un rating general al clasamentului „Comunicator”, care datează deja  de 18 ani. În fiecare an, un juriu proeminent de experți, format din cei mai buni experți media din țară, alege cei mai buni manageri media din Austria. În cei 18 ani, un total de peste 500 de jurați (toți cei „sunt cineva” din industrie), au votat. Clasamentul general din cei 18 ani este interesant. Cine sunt cei cinci creatori de media care au modelat Austria în ultimii 18 ani?!

Mucha: „Edițiile tipărite au cea mai mare influență!

Alexander Wrabetz , câștigătorul de necontestat la categoria TV, câștigă și clasamentul general. Potrivit clasamentului EXTRA-DIENST, Wrabetz este managerul media care a modelat cel mai mult Austria. Fostul șef al ORF (Radioteleviziunea austriacă-n.n.) a ajuns în top 3 de 11 ori în cei 18 ani. Chiar în spatele lui Wrabetz, editorul Wolfgang Fellner ocupă locul al doilea, dintre cei mai buni manageri media din ultimele două decenii. Fellner câștigă la categoria celor mai buni manageri de publicații tipărite din țară. Fellner a fost de 10 ori în top 3 al clasamentului comunicatorilor în ultimii 18 ani: de 3x al treilea, de 4x al doilea și chiar de 3 ori (2007, 2017 și 2020) ca și câștigător. Mai întâi, în calitate de fondator al editurii News, apoi, în calitate de creier al publicației „Österreich” și, în cele din urmă, în calitate de inventator al site-ului oe24.TV. Fellner a fost votat cel mai bine cotat editor de publicații tipărite din Austria.

Oscar Bronner , fondatorul publicației “Standard”, care este în prezent un artist cu sediul în New York, se află pe locul trei, cu 8 poziții în Top 3 (1x 1, 3x 2, 4x 3).

Christoph Dichand, editorul “Krone”, ocupă locul al patrulea, cu 6 locuri în top 3.

Iar Horst Pirker, fostul manager din Styria și managerul editurii News de astăzi, s-a clasat pe locul cinci în această cea mai bună clasare din toate timpurile, cu 5 locuri de top 3.

Christian Mucha, editorul EX-TRADIENST, își rezumă clasamentul general: „Într-adevăr, arată exact cei cinci comunicatori de top, care au modelat scena media din Austria în ultimele două decenii, editorii de tipărituri din țara noastră fiind cei care au cel mai mare impact!”

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This