sâmbătă, mai 18, 2024

Liderul FPÖ Kickl vrea acum să înconjoare Austria cu garduri

Must Read

Herbert Kickl vrea să devină cancelar federal. În discursul său din 1 mai, el a stabilit cu toți cei care doresc să-l oprească să facă acest lucru – ca întotdeauna, dur.

Liderul Partidului Libertății s-a folosit de 1 mai pentru a-și reafirma încă o dată pretenția de cancelar. În cortul de bere de la o piata din Linz, el și-a ținut discursul de aproape o oră în fața a aproximativ 5.000 de vizitatori, timp în care corurile “Herbert” puteau fi adesea auzite.

În acest sens, Kickl s-a pronunțat în special împotriva adversarilor săi politici – mai presus de toate guvernul federal negru-verde. “2030 nu este treaba ta, există un alt cancelar și el știe ce are de făcut”, a spus Kickl, referindu-se la discursul cancelarului Karl Nehammer (ÖVP) privind viitorul națiunii. Niciuna dintre celelalte partide, inclusiv președintele federal Alexander Van der Bellen, nu va putea opri FPÖ, potrivit liderului partidului.

“Neutru. Sigur. Free – Our Austria” a fost inscripționat pe un afiș de pe scenă, unde Trupa John Otti a creat o atmosferă minunată în cortul de bere cu mult înainte de sosirea principalilor vorbitori Kickl și a liderului partidului de stat din Austria Superioară, Manfred Haimbuchner. “Există ceva mare în aer”, a simțit Kickl, “timp pentru o întoarcere totală la populație și de cotitură departe de elite.”

Austria are nevoie de un cancelar liberal, un “cancelar al poporului”, potrivit lui Kickl, care să servească populația și să se ridice. Liderul FPÖ s-a poziționat pe sine și partidul său în mijlocul societății. “Nu lăsa pe nimeni să-ți spună că ești la marginea societății”, i-a încurajat el pe oamenii adunați în cortul de bere.

“Mai întâi vom închide casele solicitanților de azil și apoi vom inversa nebunia cu taxa ORF”, Kickl nu a facutb niciun secret din planurile sale. FPÖ nu este în curs de a furniza Austriei turbine eoliene, a fost de acord cu Haimbuchner. Liderul PC a descris măsurile de protecție a climei ca fiind “comunismul climatic care pune în pericol industria și locurile noastre de muncă”.Câștigătorul măsurilor nu este climatul global, “ci chinezii și indienii, care nu dau doi bani pe emisiile de CO2”. Cei care doresc schimbările climatice “ar trebui să fie incapabili”.

Kickl a salutat dorința colegului său de partid, Manfred Haimbuchner, pentru o “cotă zero de imigranți ilegali în țara noastră, o cotă zero absolută”. Sunt un susținător al împingăturilor”, a declarat adjunctul LH din Austria Superioară într-un interviu pentru “Presse”. “Manfred a depus o cerere indirectă pentru funcția de ministru de Interne”, a comentat Kickl. “Să urmăm exemplul lui Orban, să construim Fortăreața Austria”.

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This