marți, mai 21, 2024

Legea vaccinării obligatorii ar putea fi anulată azi!

Must Read

Parlamentarii sunt deciși să elimine obligativitatea vaccinării, „sinistrul” Sănătății tace

Vaccinarea obligatorie este în prezent prevăzută în lege, dar suspendată prin regulament – ​​până pe 31 august. Este probabil ca Guvernul federal verde-turcoaz să urmărească eliminarea completă a vaccinării obligatorii. După cum a relatat  și publicația „Standard”, mai mulți parlamentari au confirmat negocierile cu privire la încheierea aplicării regulamentului. Prin urmare, decizia ar trebui să fie anunțată joi, 23 iunie, în ședința specială a Parlamentului. Ministerul Sănătăţii nu a dorit, deocamdată, să confirme aceste planuri. Obligativitatea vaccinării este în prezent stipulată în lege, dar suspendată prin Regulament, ​​până pe 31 august. Atunci, comisia de specialitate ar trebui să reevalueze situația. În orice caz, acum este clar că legea vaccinării obligatorii, care ar trebui să se aplice până la sfârșitul anului 2024, ar putea fi modificată sau desființată. Se așteaptă o decizie a Parlamentului, în cursul zilei de azi.

Mai mulți parlamentari susțin că vaccinarea obligatorie va fi anulată!

Potrivit publicației derstandard.at, Guvernul intenționează să pună capăt vaccinării obligatorii! Mai mulți europarlamentari confirmă negocierile privind ieșirea din această schemă. Decizia ar urma să fie anunțată joi, 23 iunie. Cerința de vaccinare va fi eliminată complet, conform declarațiilor mai multor parlamentari pentru “Standard”. Prin urmare, legile asociate ar putea fi abolite sau modificate semnificativ. Decizia este de așteptat să fie anunțată joi. Este surprinzător că dezbaterea vine acum! Obligația de vaccinare este valabilă în prezent ca lege, dar a fost suspendată prin decret. Această ordonanță este de fapt valabilă până la 31 august 2022. Conform reglementărilor, o comisie formată din experți de drept constituțional și medicină ar trebui apoi să reevalueze dacă este necesară aplicarea legii. În versiunea sa actuală, legea se aplică, de fapt, până la sfârșitul lunii ianuarie 2024. În fapt, oricum, nimeni nu a fost pedepsit încă pentru refuzul de a se vaccina împotriva coronavirusului. Pentru că, după complicații tehnice și politice și negocieri dure, legea a intrat în vigoare, dar într-o formă mai slabă. Chiar înainte de începerea fazei în care erau planificate amenzi pentru cei ce refuză vaccinarea, prevederi importante din lege au fost suspendate. Pentru a o putea reactiva rapid în caz de urgență, caracteristicile de bază ale legii au rămas în vigoare. Până la urmă, nu se dorește să se piardă săptămâni importante cu negocieri și evaluări, dacă situația pandemică se înrăutățește din nou. Aceasta înseamnă, de asemenea, că comisia de vaccinare obligatorie trebuie să se ocupe de aceasta, cel târziu la fiecare trei luni, dacă măsura este necesară. Comisia a făcut deja acest lucru de două ori, iar de ambele dăți, obligația vaccinării a rămas inactivă. 

Care protecție, Rauch?!

Comisia ar fi trebuit să prezinte următorul raport la sfârșitul lunii august, după ce ministrul Sănătății, Johannes Rauch (Verzii) și comisia au subliniat întotdeauna cât de important este să intri în valul de toamnă protejat contra coronavirusului. Între timp, au apărut numeroase dovezi că vaccinurile contra coronavirusului, nu umai că nu protejează pacienții de nimic, ci sunt chiar periculoase și pot fi, uneori, mortale și nimeni nu răspunde pentru efectele dezastruoase ale vaccinurilor!Totuși, legea mai prevede că ministrul Sănătății trebuie să suspende vaccinarea obligatorie dacă, de exemplu, vaccinurile nu sunt disponibile, studiile în ce privește eficacitatea acesteia se modifică semnificativ sau, de exemplu, din cauza noilor variante ale virusului, nu mai este potrivită ca soluție pentru prevenirea sau ameliorarea bolii. Însă, acum, din toate timpurile, situația răspândirii virusului Corona ajunge la un un nou record. Conform datelor Ministerului Sănătății, 10.000 de cazuri au fost înregistrate miercuri, un număr mare în comparație cu lunile de vară, altfel, destul de relaxate. Experții opinează că numărul de cazuri va continua să crească. Potrivit prognozelor, spitalele vor fi, de asemenea, supuse unei presiuni mai mari. Comitetul Național de Vaccinare informează, de asemenea, că a patrulea rapel ar putea să nu mai fie necesar. Ministerul Sănătății nu a dorit să dea nici o declarație cu privire la eventuala obligație de vaccinare. 

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This