sâmbătă, mai 18, 2024

ÎNCEPE SEGREGAREA PROGRESISTĂ!

Must Read

Dictatura medicală se instaurează în Germania!

Germania copiază China comunistă!

Cod de culori pentru persoanele vaccinate!

Culori diferite, drepturi diferite!

Germania, pe urmele Chinei. Statutul vaccinal, recunoscut prin cod de culori. Culorile diferite vor da drepturi diferite / Foto: printscreen

Ministrul federal al Sănătății, Karl Lauterbach, își apără controversatele planuri anti-Covid-19, inclusiv recunoașterea statutului vaccinal printr-un cod de culori, un sistem deja implementat în China.

Culorile diferite vor da drepturi diferite în viitor. Acest sistem există deja în China. Ministrul german al Sănătății, Karl Lauterbach, își apără controversatele „planuri Corona” pentru toamnă. Este criticat mai ales planul de a scuti doar persoanele proaspăt vaccinate de obligația de a purta mască.

Cu mască, fără mască

Acest lucru ar pune, de asemenea, persoanele care au fost deja vaccinate triplu sau cvadruplu, pe același plan juridic cu cele nevaccinate. Cu toate acestea, Lauterbach nu crede că oamenii vor fi vaccinați din trei în trei luni, începând din toamnă, pentru a fi scutiți de obligația de a purta mască. El scrie că ideea este „absurdă”. Și continuă: „Niciun medic nu face asta, nimeni nu vrea asta”.

Lauterbach apără noua lege privind protecția împotriva infecțiilor. „Dacă vaccinurile care protejează împotriva infecțiilor sunt disponibile în toamnă, acestea ar trebui să fie benefice și pentru persoanele vaccinate. Toamna nu se poate renunța la măștile de interior. Pentru cei nou vaccinați, o excepție ar fi justificată”.

Cu toate acestea, în cazul în care prea multe persoane se vor folosi de această excepție, „vom schimba regula și vom ridica excepția”, scrie Berliner Zeitung. O „obligație generală de a purta măști în interior sau la teste ar fi atunci consecința”.

În acest context, criticii se tem că va deveni dificil sau chiar imposibil pentru restaurante, cinematografe și alte unități afectate să verifice rapid și ușor de câte ori un vizitator a fost deja vaccinat. Și dacă  trebuie să poarte sau nu o mască.

Lauterbach îi contrazice: „Faptul că nu se poate bifa «proaspăt vaccinat» este, de asemenea, greșit, deoarece CWA (Corona-Warn-App, n.r.) prevede o altă culoare de certificat. Mai simplu decât 2G+ înainte”.

Drepturile și culorile

În China, sistemul există deja, cu diferite culori. În acest caz, așa-numitele aplicații numite „Cod de sănătate” joacă un rol decisiv. Aplicațiile creează profiluri de mișcare și arată starea de sănătate. În funcție de culoare, utilizatorii au drepturi diferite. Un cod verde, de exemplu, permite libera circulație, în timp ce codurile portocaliu și roșu înseamnă până la două săptămâni de carantină.

Între timp, ministrul Sănătății se recuperează după infecția cu Covid-19. Lucrurile „se îmbunătățesc, încet-încet”, a spus Lauterbach. „În ciuda celor patru vaccinuri și a Paxlovidului, am avut simptome mai puternice decât mă așteptam”.

Cu toate acestea, încă nu este clar când Lauterbach a făcut cel de-al patrulea vaccin. Ministerul Federal al Sănătății refuză să furnizeze aceste informații. „Nu putem intra în detalii despre chestiuni medicale”.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.national.ro: https://www.national.ro/coronavirus/germania-pe-urmele-chinei-statutul-vaccinal-recunoscut-prin-cod-de-culori-culorile-diferite-vor-da-drepturi-diferite-771451.html

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This