miercuri, iunie 7, 2023

Viitor de miliarde pentru fabrica de motoare BMW din Steyr!

Must Read

Uzina cu 4.400 de angajați va produce peste 600.000 de motoare electrice pe an!

„Motoarele cu ardere sunt învechite. Fabrica din Steyr va fi, cu siguranță, închisă în următorii câțiva ani!” – așa a sunat astfel cântecul de lebădă care a fost cântat fabricii BMW în ultimele luni. Acum, scepticii tac. Motivul: Producătorul de vehicule german jură loialitate orașului Steyr!

Concernul din Bayern și-a reînnoit tare și clar angajamentul de a investi în fabrica de motoare austriacă

Asta înseamnă că dezvoltarea motoarelor electrice de înaltă performanță este intensificată în uzina condusă de Alexander Susanek. În plus, din 2025 va intra în funcțiune producția de serie de motoare electrice pentru o mare varietate de modele, cu o capacitate de peste 600.000 de unități pe an. Numai pentru asta, se investește aproape un miliard de euro! „Pentru noi, aceasta este cea mai importantă piatră de hotar, de când a fost pusă piatra de temelie pentru uzină, în urmă cu mai bine de 40 de ani!” – spune, fericit, Susanek. Producția pentru motoarele diesel și pe benzină va continua, de asemenea. Lucrările de construcție pe șantierul uzinei sunt deja în derulare, ceea ce i-a convins și pe cancelarul federal Karl Nehammer și pe guvernatorul Thomas Stelzer.

 Noul acord le oferă siguranță celor 4.400 de angajați ai uzinei; până în 2030, mai mult de jumătate dintre angajați vor lucra în domeniul mobilității electrice.

Latest News

Inflatia globala va exploda: Joe Biden semnează legea care amână cu doi ani falimentul SUA prin incapacitate de plata

Preşedintele Joe Biden a salutat vineri evitarea unei incapacităţi de plată "catastrofale" pentru Statele Unite şi a lăudat virtuţile...

More Articles Like This