duminică, februarie 25, 2024

Panică în industria germană!

Must Read

În industria auto, lipsesc toate piesele și materialele necesare!

Lipsă de piese și de materiale și nu se întrevede un sfârșit al acestei situații: aproape nouă din zece companii din industria auto au probleme cu reaprovizionarea cu materiale. Acest lucru pune fabricile de piese și autoturisme într-o poziție mai proastă decât majoritatea celorlalte ramuri ale industriei.

Potrivit publicației krone.at, acesta este rezultatul unui sondaj realizat de Institutul Ifo din München, în rândul companiilor germane. Aproximativ 88% dintre acestea se plâng de deficitul de produse preliminare și materii prime. Aceasta înseamnă că producătorii și furnizorii de vehicule sunt mult mai afectați decât media tuturor companiilor din sectorul de producție: un total de 73,3% dintre companiile germane chestionate vorbesc despre probleme. Producătorii de echipamente electrice sunt cei mai afectați de lipsa proviziilor, aproape 93% plângându-se de lipsa materialelor necesare. Pentru consumatori, asta înseamnă termene lungi de livrare și prețuri ridicate, în special pe piața de mașini second hand.

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This