duminică, februarie 25, 2024

ÎNTÂLNIȚI FIRME AUSTRIECE ÎN CADRUL EVENIMENTELOR!

Must Read

Târguri, prezentări, discursuri și nu numai atât:  evenimentele vă oferă posibilitatea de a vă familiariza îndeaproape cu economia austriacă. Încheiați noi parteneriate,  întrețineți relațiile cu cele existente, informați-vă despre piață, produse și servicii!

ADVANTAGE AUSTRIA – PESTE TOT ÎN LUME LA DISPOZIȚIA DUMNEAVOASTRĂ

 ADVANTAGE AUSTRIA este o rețea internațională de aproximativ 100 birouri prezentă în peste 70 țări, ce susțin activitatea companiilor austriece la nivel mondial. Ea oferă acestor companii și partenerilor lor din țările respective, o paletă vastă de servicii. Peste 800 angajați și colaboratori ai acestei rețele își aduc sprijinul și contribuția în găsirea celor mai buni furnizori și parteneri de afaceri din Austria. În acest scop sunt organizate anual peste 1.200 evenimente, prilej cu care se stabilesc noi contacte și se încheie noi parteneriate de afaceri. ADVANTAGE AUSTRIA acoperă servicii începând de la stabilirea de noi contacte cu societățile austriece, continuând cu selecția firmelor importatoare sau distribuitoare de servicii și până la oferirea e informații detaliate despre economia și posibilitățile de penetrare a pieței din Austria. 
 
DESPRE ACEASTĂ PAGINĂ WEB 
www.advantageaustria.org este portalul oficial al economiei austriece din întreaga lume. Pe această platformă se prezintă companiile austriece, care au ca obiectiv de activitate extinderea și consolidarea afacerilor și parteneriatelor lor pe plan mondial. Vă invităm să contactați echipele noastre din birourile țării în care activați și să accesați pagina de web a acestora, pentru a descoperi ofertele de colaborare cu societățile austriece din toate domeniile de activitate.

Întâlnire cu afaceriștii din industria metalului, la Cluj Napoca!

În septembrie 2022, o delegație de firme austriece din domeniul ”Metal și prelucrarea metalelor” va veni în România pentru a se informa despre piața de profil și pentru a întâlni viitori potențiali parteneri de afaceri.

Activează societatea Dvs. în doimeniul metalului sau al prelucrării acestuia? Dumneavoastră sunteți interesat să întâlniți delegația austriacă?

Mai multe informații despre posibilitățile de participare puteți obține de la dl. Ștefan Tătar, T +40 264 433 481, sau E clujnapoca@advantageaustria.org.

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This