sâmbătă, mai 18, 2024

Dosar penal pentru că i-a fost foame!

Must Read

Exclusiv în România!: Dacă furi miliarde ești lăsat în pace, dacă furi de foame, faci pușcărie!!

Un sucevean este cercetat pentru tentativă de furt calificat după ce a mâncat două iarturi, o roşie şi o pâine dintr-un magazin

Un bărbat din Suceava este acum cercetat pentru tentativă de furt calificat pentru că i-a fost foame. Omul a intrat într-un magazin în speranţa că va găsi de mâncare.

Poliţiştii din Baia, judeţul Suceava, au fost alertaţi la primele ore ale dimineţii de proprietarul unui magazin din localitate. Omul a venit, înainte de ora 06:00, pentru a pregăti magazinul pentru deschidere, dar a văzut că unul dintre geamuri este spart. Poliţiştii veniţi imediat la faţa locului au intrat în magazin şi a descoperit că înăuntru era un bărbat, un localnic. Potrivit publicației online monitorulsv.ro, bărbatul a recunoscut că a spart geamul magazinului, dar asta doar pentru că îi era foarte foame şi voia să găsească ceva de mâncare. Până să ajungă Poliţia, el a mâncat două iaurturi, o roşie şi o pâine. Omul şi-a desfăcut şi un pachet de ţigări, dar nu a apucat să fumeze nici una, fiind arestat.

Doi ani de pușcărie pentru două rude de salam!

Un bărbat de 61 de ani din Bârlad, judeţul Vaslui, a fost condamnat la închisoare în regim de detenţie după ce a furat două batoane de salam. Prejudiciul a fost recuperat integral, imediat după comiterea faptei, însă hoţul nu a scăpat de dosar penal, deşi a încercat să se scuze, spunând că a furat de foame.

Judecătoria Bârlad a decis condamnarea lui Laurenţiu M. (61 ani) la 5 luni şi 16 zile de închisoare cu executarea efectivă a pedepsei, fiind găsit vinovat de săvârşirea infracţiunii de furt. Magazinul Penny din Bârlad, unde hoţul a fost prins la scurt timp după ce a trecut de casele de marcat cu cele două batoane de salam în coş, fără să le plătească, nu s-a constituit parte civilă, prejudiciul fiind recuperat integral imediat după prinderea în flagrant.

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This