sâmbătă, mai 18, 2024

DICTATURA PROGRESIȘTILOR DEMENȚI AJUNGE ÎN FARFURIILE NOASTRE!!

Must Read

Comisia Europeană se pregătește să aprobe mâncarea din MUȘTE și LARVE. Dacă nu vă place, puteți cumpăra făină de greiere!

Scris de: ZIUA NEWS

Comisia Europeană se pregătește să aprobe mâncarea din MUȘTE și LARVE. Dacă nu vă place puteți cumpăra făină de greiere!

Dacă viermele de făină, lăcusta călătoare și greierele de casă nu vă sună apetisant, Comisia Europeană are vești bune pentru dvs: în curând, comisarii europeni se pregătesc să avizeze pentru hrană musca, mai multe tipuri de larve și moluște.

Până atunci, însă, o companie multinațională a început să testeze și la noi în țară produsele alimentare pe bază de insecte. „Am dezvoltat mai multe direcții de cercetare, la centrul nostru de cercetare din Elveția. Acest domeniu este foarte la început, dar încercăm să vedem dacă există o soluție potrivită, pe termen mediu și lung, ca să integrăm aceste proteine în produsele noastre”, a declarat Irina Siminenco, manager departament de comunicare Nestlé România.

Dacă vă ispitește gândul de a vă hrăni cu ceva pe bază de greiere, trebui știut că făina de greiere se vinde cu 96 de lei/100 grame. Reamintim că programul „Farm to Fork” este o strategie propusă de Comisia Europeană pentru o trecere la un sistem alimentar „corect, sănătos și prietenos cu mediul”. Printre dezideratele acestui program se găsește și „reproiectearea sistemelor alimentare de azi, care sunt responsabile pentru o treime din emisiile de gaze cu efect de seră (GHG), consumă mari cantități de resurse naturale, rezultă în pierderea biodiversității”, după cum scrie pe siteul Comisiei.

Evident, asta înseamnă schimbarea modului tradițional de a face agricultură, inclusiv prin promovarea schimbării modului în care sunt crescute animalele. La nivel de mâncare, se dorește creșterea consumului de mâncarea alternativă precum „insecte, alge și reziduuri ale bieconomiei, cum ar fi deșeurile de pește”.(Capitolul 2.4.Documentul oficial, aici ). Criticii acestor inițiative susțin că nu au bază reală, deoarece nu există o criză alimentară și dorința UE de a reduce poluarea prin eliminarea agriculturii tradiționale este doar un pretext pentru controlul populației.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.ziuanews.ro: https://www.ziuanews.ro/stiri/comisia-european-se-preg-te-te-s-aprobe-m-ncarea-din-mu-te-i-larve-dac-nu-v-place-pute-i-cump-ra-f-in-de-greiere-1571810

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This