sâmbătă, mai 18, 2024

Ciolacu chiama romani din diaspora acasa , Rafila ii executa.

Must Read

Investigație realizată de Cătălin Antohe și Sorin Ghica

Lumea medicală fierbe la spitalul din subordinea Ministerului Sănătății, după ce s-a aflat că medici din cadrul secției Anestezie Terapie Intensivă (ATI) ar omorî, practic, pacienții în stare critică. Medicii ar fi micșorat deliberat doza de noradrenalină prescrisă, substanță care are rolul de a ține pacienții în viață. Surse din spital spun că, în doar două zile, de joi, 4 aprilie, până sâmbătă dimineață, ar fi murit în acest mod aproape 20 de pacienți. Urmează sesizarea la Parchetul București!

Precizările autorilor

În 30 de ani presă și peste 20 de ani de investigații, nu am întâlnit un caz mai revoltător. Nu am adus niciun fel de acuzații, tragem, pe baza mărturiilor din spital, un mare semnal de alarmă și cerem intervenția de urgență a Parchetului. Totodată, cerem managerului general Bogdan Socea să sesizeze de urgență organele judiciare. În astfel de cazuri, nu trebuie pierdut timpul cu anchete interne. Obligația legală a lui Bogdan Socea, ca a oricărui manager, este de a sesiza Parchetul atunci când are indicii de săvârșire a unor posibile infracțiuni. Or, aici este vorba de suspiciuni de omoruri în serie.

Pacienți condamnați la moarte chiar de către medici

Practic, la toți acești pacienți le-a fost scăzută noradrenalina, serul care îi ținea în viață. De fiecare dată, medicii au fost cei care au făcut asta. Spuneau asistentelor că, la pacienți care aveau prescrisă în foaia de observație administrarea a 15 sau 20 mg de noradrenalină, să le micșoreze doza la doar 1 miligram. Asistentele au refuzat, așa că medicii au micșorat dozele chiar ei, spune personalul medical din spital.

Intenția de a omorî pacienții este și mai flagrantă, potrivit personalului medical – În unele cazuri medicii au înlocuit noradrenalina cu ser fiziologic, substanță care la acești pacienți are efect de apă de ploaie”.

*** Noradrenalina este utilizată în tratamentul de urgență, în situațiile în care este necesară creșterea imediată a tensiunii arteriale până la valori normale, în caz de scăderea bruscă a acesteia, care îi aduce în pragul decesului. Scăderea deliberată a dozei înseamnă, spun surse medicale, condamnarea la moarte a pacienților!

Asistentele au refuzat să execute dispozițiile criminale

Aceleași surse spun că asistentele de la ATI sunt șocate și își doresc intervenția procurorilor, pentru că au copii acasă și nu vor să intre la pușcărie pentru că au fost omorâți pacienții: Noi, asistentele, după ce plecau medicii, ridicam nivelul de noradrenalină iar la 20. Pleca medicul de lângă noi, dădeam iar doza din foaia de observațieMi s-a întâmplat să mă surprindă medicul, să mă întrebe ce fac acolo. Le spuneam că dacă așa scrie în foaie, așa fac. Eu mă duc la pușcărie degeab

Urmare a acestor informații, am contactat membri ai personalului medical din Spitalul de Urgență „Sfântul Pantelimon”. Unul dintre aceștia ne-a confirmat: „Informațiile dumneavoastră sunt corecte. Și eu am aflat că se micșorează deliberat doza de noradrenalină, pentru a elibera paturile din salonul ATI, după decesul provocat al pacienților. Dacă pacientul are prescrise 20 de mg de noradrenalină și i se micșorează doza la un miligram, în cel mult câteva ore intră în stop cardiac și moare (…) Cu Noradrenalina avea tensiunea 110, iar fără a ajuns la 45. Este cutremurător, oamenii aceștia trebuie opriți!”.

O altă sursă ne-a informat că motivul omorurilor în serie este cât se poate de șocant – trebuie eliberate paturile: „Recent au făcut ședință și s-a zis că gata, au început să facă curat în saloane, că s-a eliberat un salon. Cum s-a eliberat? Au murit toți pacienții!”.

Sursa ne-a spus și numele unora dintre medicii care se joacă de-a Dumnezeu cu viața oamenilor. Sunt aceleași nume de medici pe care le aflasem și noi.

Din motive lesne de înțeles, nu dezvăluim numele „doctorilor-Moarte”, pentru a nu obstrucționa ancheta procurorilor, ei fiind cei care trebuie să cerceteze acest caz fără precedent în spitalele românești! sursa Cetateanul.net

.

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This