sâmbătă, mai 18, 2024

Cele mai periculoase orașe din Europa!

Must Read

În top 10 se situează și Craiova, terorizată de bandele de țigani

Cele mai sigure orașe din lume sunt Al Fujairah și Abu Dhabi, din Emiratele Arabe Unite

Potrivit unui clasament al companiei de cercetare NUMBEO, citat de publicația oe24.at, orașul englez Bradford este cel mai periculos oraș din Europa. Pe locul trei urmează Coventry (Marea Britanie), Nantes (Franţa) şi Catania (Italia). Top 10 este completat de Marsilia (Franța), Birmingham (Marea Britanie), Craiova (România), Napoli (Italia), Nisa (Franța) și Minsk (Belarus).

Acestea sunt cele mai periculoase orașe din Europa

Clasamentul a fost creat pe baza mai multor criterii. Pe lângă nivelul de criminalitate care poate fi efectiv măsurat, sunt luate în considerare și percepțiile subiective. De exemplu, sunt luate în considerare preocupările legate de spargeri, furt sau atacuri. Corupția și mita sunt și ele luate în considerare în clasament. Viena se află pe locul 126 în acest clasament, din toate cele 163 de orașe europene luate în considerare. San Sebastian, Zurich, Berna și Munchen sunt considerate deosebit de sigure. Graz este al doilea oraș austriac, pe locul 127.

Cel mai nesigur oraș din lume este Caracas!

© Numbeo

Acestea sunt cele mai periculoase orașe din Europa

Cel mai periculos oraș din lume este Caracas, din Venezuela. Urmează Pretoria (Africa de Sud), Celaya (Mexic) și Durban (Africa de Sud). Potrivit Numbeo, cele mai sigure orașe din lume sunt Al Fujairah și Abu Dhabi din Emiratele Arabe Unite.

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This