marți, mai 21, 2024

CĂUTAȚI PENTRU ATAC BRUTAL ÎN METROU!

Must Read

Poliția din Viena caută doi bărbați care au agresat violent un tânăr în stația de metrou Schwedenplatz

Un tânăr de 25 de ani a fost bătut cu brutalitate de doi bărbați în metroul U4 , în stația Schwedenplatz. Poliția a făcut publice fotografii cu suspecții.

Doi bărbați necunoscuți sunt suspectați că au lovit cu pumnii și picioarele unui tânăr de 25 de ani în stația de metrou Schwedenplatz. Victima s-a ales cu doi dinți rupți și a suferit mai multe leziuni și vânătăi pe față. Potrivit polițiștilor, citați de publicația heute.at, tânărul nu a mai putut preciza motivul pentru care a fost atacat pentru că la momentul respectiv – incidentul a avut loc pe 16 iulie 2022 în jurul orei 23:00 și a fost înregistrat de camerele de supraveghere, se afla sub influența alcoolului.

Tânărul bătut bănuiește că a fost atacat din cauza sticlei de alcool pe care o avea asupra lui. Pe de altă parte, el susține că bărbații l-au întrebat și despre droguri. Datorită supravegherii video a stației de metrou, au putut fi înregistrate fotografiile celor doi presupuși autori. Acestea au fost acum publicate de Poliția de Stat din Viena, prin ordin al Parchetului Viena.

Persoanele care pot da informații pertinente (și anonime) despre cei doi agresori, sunt rugate să sune la secția penală a Poliției orașului Viena, la numărul de telefon 01-31310, interior 99 21810.

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This