sâmbătă, mai 18, 2024

BANI PENTRU CREȘTEREA NATALITĂȚII!

Must Read

Sprijin financiar pentru a efectua procedurile necesare obținerii unei sarcini. Suma oferită

 Lumea Banilor

sursa foto: facebook Gabriela Firea

Guvernul va aproba în curând programul social de creștere a natalității. Anunțul a fost făcut de ministrul Familiei, Gabriela Firea (foto).


Ajutorul financiar primit de cuplurile și femeile din România care au indicație în vederea efectuării procedurilor de specialitate, va fi de maximum 15.000 RON, pentru decontarea cheltuielilor necesare creșterii natalității.
Firea a precizat că se pregătește hotărârea privind acordarea unui sprijin financiar cuplurilor sau persoanelor singure, pentru a efectua procedurile necesare obținerii unei sarcini. În 2022, ajutorul va fi acordat pentru 2.500 de cupluri și persoane singure, iar din 2023 vor fi sprijinite, anual, 10.000 de cupluri sau persoane singure.

Firea a mai precizat pe facebook că a participat la o întâlnire la ministerul Muncii, în cadrul căreia s-au făcut pași înainte în privința modului de implementare a acestui program social pentru creșterea natalității.

Iată anunțul Gabrielei Firea:

Vești despre programul social de creștere a natalității. În curând, aprobăm în Guvern hotărârea prin care acordăm un sprijin financiar cuplurilor sau persoanelor singure, pentru a efectua procedurile necesare obținerii unei sarcini.
Anul acesta, acordăm acest ajutor pentru 2.500 de cupluri și persoane singure, iar din 2023 vom sprijini, anual, 10.000 de cupluri sau persoane singure. Susținem astfel tinerii care își doresc copii, dar nu iî pot avea din cauza infertilității.
Am participat ieri la o întâlnire extrem de fructuoasă la Ministerul Muncii, unde am făcut pași înainte in privința modului de implementare a acestui program social pentru creșterea natalității.

Maxim 15.000 lei

Ajutorul financiar primit de cuplurile și femeile din România care au indicație în vederea efectuării procedurilor de specialitate va fi de maximum 15.000 RON pentru decontarea cheltuielilor necesare creșterii natalității.
Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse va derula acest program social în parteneriat cu Ministerul Muncii și Solidarității Sociale. Îi mulțumesc colegului Marius Constantin Budai pentru colaborarea în interesul familiilor și tinerilor din România”.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.luba.ro: https://luba.ro/bani-pentru-cresterea-natalitatii-sprijin-financiar-pentru-a-efectua-procedurile-necesare-obtinerii-unei-sarcini-suma-oferita/

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This