marți, mai 21, 2024

Austriecii vor ca Guvernul să renunțe la sancțiunile împotriva Rusiei!

Must Read

Prăpastia dintre sistemul politic și voința poporului se lărgește. Dacă oamenii aflați la începutul spiralei de sancțiuni împotriva Rusiei au fost păcăliți, Uniunea Europeană făcându-i să creadă că folosesc acest instrument pentru a-l pune la locul lui pe Vladimir Putin, situația este, de fapt, exact invers. Trezoreria Rusiei este cu conturile pline, în timp ce populația Europei este s-aales cu inflația, cu penuria de alimente și privarea de energie. O majoritate crescândă a austriecilor este acum în favoarea ridicării acestor sancțiuni.

Majoritate crescândă pentru abrogare

Din ce în ce mai mulți oameni realizează că noi înșine suntem cei care ne facem viața dificilă. Și asta, fără măcar să ne apropiem cu un pas de obiectivul precizat de conducerea UE și Guvern. Potrivit publicației unzensuriert.at, cel mai recent sondaj al Societății Lazarsfeld arată că 42% dintre respondenți sunt în favoarea ridicării sancțiunilor. Doar 36% au fost în favoarea păstrării acestora.  Deci, circa o treime. În grupul de vârstă de peste 50 de ani, 48% sunt în favoarea ridicării acestora.

Accelerare maximă, până la ruină!

Oricine crede că rațiunea a revenit la cancelaria europeană, în fața crizei energetice, va avea un șoc. Spirala sancțiunilor a ajuns chiar la un embargo pe aur împotriva Rusiei, la ordinele SUA, alte 500 de milioane de euro fiind transferate Ucrainei pentru achiziții de arme.

Între timp, președintele Comisiei UE, Ursula von der Leyen, consideră probabil, firesc, ca Rusia să oprească toate livrările de gaz către Europa până la iarnă. Având în vedere acest scenariu, statele membre UE sunt acum obligate de UE să-și reducă consumul de gaze cu 15%. În multe țări, acest lucru se va întâmpla automat, deoarece multe familii, pur și simplu, nu își mai pot permite să plătească facturile, iar companiile se vor închide pentru că nu mai pot face profit ,din cauza costurilor oribile cu energie.

Doar FPÖ s-a pronunțat pentru ridicarea sancțiunilor

Partidul Libertății, FPÖ este singurul partid din Austria care s-a pronunțat în favoarea ridicării sancțiunilor. Ceea ce a avertizat FPO de la începutul sancțiunilor se întâmplă acum, spune președintele FPÖ, Herbert Kickl:

Ne aflăm în mijlocul unui război economic în care, din păcate, Rusia, cu rezervele sale de gaze, are în mâini armele mai ascuțite. Nu ajută cu nimic dacă Austria respinge embargoul pe gaz – pentru că se pare că Rusia așa vrea.

Aceasta este realitatea pe care ne-a impus-o Guvernul, odată cu aprobarea tuturor sancțiunilor de la Bruxelles. Însă la toamnă, când, odată cu facturile uriașe la energie, va veni și frigul în case, suprapus peste restricțiile unei pandemii inventate, Guvernul Nehammer nu va mai putea impune nimic! În Europa, guvernele progresist-globaliste cad ca popicele. Nici cel verde-popular din Austria nu este scutit!

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This