sâmbătă, mai 18, 2024

Austriecii nu vor să moară de foame și să înghețe pentru ambițiile lui Zelenski!

Must Read

Ei realizează că sancțiunile împotriva Rusiei nu aduc nimic bun

Ai muri de foame și ai îngheța pentru a semnala că ești împotriva războiului lui Putin din Ucraina și ai accepta creșterea prețurilor? Această întrebare a fost pusă de reporterii publicației online unzensuriert.at la circa 1.000 de austrieci. Majoritatea au răspuns: “NU”!

Cheltuielile de trai sunt o prioritate pentru cetățeni!

Potrivit unui sondaj Eurobarometru recent, 51% dintre austrieci nu au fost de acord cu afirmația potrivit căreia „dorința de a apăra valorile europene comune, precum libertatea și democrația” este mai importantă decât prețurile la energie și costul vieții, ca urmare a războiului din Ucraina. Întrebați în mod specific despre creșterea prețurilor la energie, 62% dintre cei chestionați au spus că nu sunt pregătiți să le susțină. 63% dintre austrieci au declarat că nu sunt dispuși să accepte majorarea prețurilor la alimente. Sondajul a fost realizat în numele Parlamentului European, în aprilie și mai, în întreaga UE, cu 26.580 de intervievați. Cu acest rezultat, Austria este sub media europeană, unde 59% s-au arătat dispuși să împărtășească consecințele sancțiunilor împotriva Rusiei.

Sancțiunile împotriva Rusiei afectează populația UE

Poate că austriecii au observat mai mult decât ceilalți europeni că sancțiunile impuse de UE împotriva Rusiei sunt, de fapt, doar un glonț tras în propriul picio! Recent, au fost publicate dovezi că India cumpără țiței ieftin din Rusia, îl rafinează și îl revinde țărilor europene, la prețuri mari, sub formă de benzină și motorină. Petrol din Rusia, pe care UE, oficial, nu l-a dorit. În plus, prin transportul naval, carburanții devin și mai scumpi, în timp ce conducta „Nord Stream 2” care aduce gaze din Rusia pentru întreaga Europă și care a fost construită cu costuri de miliarde de euro, are interdicție de a intra în funcțiune, datorită presiunilor făcute de Statele Unite.

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This