sâmbătă, mai 18, 2024

Anunţ devastator pentru Simona Halep! Ce i-au făcut judecătorii de la Londra. Dezvăluiri grave înainte de proces

Must Read

Sunt dezvăluiri grave înainte de proces. Un apropiat al campioanei noastre s-a decis să dea cărţile pe faţă.

Anunţ devastator pentru Simona Halep!

Simona Halep are interzis de 8 luni la turnee. Aşteaptă să fie judecată de tribunalul independent de la Londra. Fostul antrenor al Simonei, Firicel Tomai, face dezvăluiri devastatoare.

Firicel Tomai a lucrat cu Simona între 2009 și 2013. Rămâne un apropiat al sportivei. Declaraţiile acestuia îngrijorează pe toată lumea. Româncei i-au fost refuzate mai multe probe de către judecători, spune antrenorul.

„Simona se luptă cu două amânări, procesul trebuia să aibă loc de două ori până acum, dar a fost amânat din diverse motive. Au fost trimise eșantioane fizice, medicamentele sau bidonul, și din câte știu au fost refuzate, s-a cerut o expertiză la laborator.

Este ciudat că se fac aceste amânări, este în detrimentul Simonei. Dar ea are vârsta și calitățile necesare încât să mai poată juca tenis 3-4 ani”, a precizat Tomai, în direct la DigiSport Matinal.

Simona a primit interzis la turnee de mai bine de şase luni. Chiar şi aşa rămâne sus în clasamentul WTA, pe locul 25. Din momentul anunțului testării pozitive, sportiva din Constanța nu s-a mai pronunțat deloc pe subiect.

Românca urmează să fie judecată de tribunalul independent de la Londra. Dacă decizia nu va fi pe placul Simonei, aceasta o poate ataca imediat la TAS. În cazul în care va fi găsită vinovată, Halep poate încasa o pedeapsă între 2 şi 4 ani. Asta ar însemna practic finalul carierei de jucătoare profesionistă în circuitul WTA.

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This