marți, aprilie 30, 2024

Asaltul imigranților asupra Austriei nu poate fi oprit!

Must Read

97% dintre solicitanții de azil nu sunt din Ucraina

Marea majoritate a imigranților sunt bărbați tineri, musulmani

Austria se confruntă cu cel mai puternic val de migrație din 2015! Numai în primele patru luni ale acestui an, au fost depuse mai multe cereri de azil decât în ​​2018 și 2019, sub conducerea ministrului de Interne, Herbert Kickl (FPÖ) la un loc!

Cei mai mulți imigranți provin din Siria, Afganistan și Tunisia!

Numărul solicitanților de azil continuă să crească masiv și mulți bănuiesc, în mod greșit, că războiul din Ucraina ar fi principala cauză. De fapt,  cifrele aracă că doar 2,8% din cele aproape 17.000 de cereri de azil din primele patru luni ale acestui an, au venit de la ucraineni! Cele mai numeroase grupuri de solicitanți de azil continuă să fie din Afganistan și Siria, unde nu mai este război de mult timp și din Tunisia, considerată de europeni o destinație de vacanță. Chiar și turcii au depus anul acesta de două ori mai multe cereri de azil decât cetățenii ucraineni!

Disponibilitatea Austriei de a ajuta Ucraina este, evident, folosită pentru a distrage atenția de la numărul tot mai mare de solicitanți de azil și de la țările reale de origine. Datorită reglementării „cartonului albastru”, persoanele strămutate din Ucraina nu aduc o contribuție semnificativă la cererile de azil în statisticile de bază ale Ministerului de Interne (BMI), ci, în primul rând, la serviciile de bază. Peste 40.000 de ucraineni se aflau în îngrijirea de bază din Austria la sfârșitul lunii aprilie.

De trei ori mai multe cereri de azil în Austria, decât media UE!

Valul de migrație, care aproape că a explodat din anul precedent, reprezintă o povară deosebită pentru Austria. În raport față de UE, Austria este, de departe, țara cu cele mai multe cereri de azil pe cap de locuitor: de trei ori mai mulți solicitanți de azil, decât media UE și-au dorit să ajungă în Austria, în 202! În timp ce Austria are o sarcină pe cap de locuitor (la 100.000 de locuitori) de 447 de cereri de azil, media europeană este de 141 de cereri. Vecina de la vest, Germania, înregistrează o cifră de 229 de cereri de azil la suta de mii de locuitori. Cu toate acestea, vecina de la est, Ungaria, merită menționată, cu o valoare statistică de zero imigranți la suta de mii de locuitori! Deci, poți fi și membru al UE, fără să primești imigranți!

Asistăm la campania de cucerire a Europei, sub sloganul „Islam will dominate the world?!”

Austria se confruntă cu cel mai puternic val de migrație de după 2015. Numai în primele patru luni ale acestui an, au fost depuse mai multe cereri de azil, decât în ​​2018 și 2019 ,sub conducerea ministrului de Interne Herbert Kickl (FPÖ), la un loc. Dacă extrapolăm cifrele pentru întregul an, statisticile se îndreaptă în mod clar către cifrele înspăimântătoare ale anului 2015, supranumit, fără glorie, „Refugees Welcome”!… De altfel, distribuția pe sexe, care era obișnuită la acea vreme, va fi evidentă și în 2022: 83,8% din cererile de azil înregistrate până în aprilie proveneau de la bărbați, în mare parte, tineri. Deci, nu pare să existe nici un pericol în țările de origine ale acestora pentru femei, copii, bătrâni și bolnavi! Sau asistăm la o campanie organizată, de invadare a Europei, de către musulmani, cum a fost anunțată de atâtea ori de liderii religioși islamiști, sub sloganul „Islam will dominate the world?!”

admin

Latest News

Igor Grosu despre „Pobeda”: Rusia mizează pe grupări criminale organizate

Lansarea grupării politice „Pobeda” de către condamnatul fugar Ilan Șor, la Moscova, este dovada că regimul Putin mizează pe...

More Articles Like This